Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.
Afbeelding Adviesgesprek met een energiecoach van Hut van Mie

Adviesgesprek met een energiecoach van Hut van Mie

Wilt u uw huis verduurzamen en de ook energierekening duurzaam onder controle krijgen?
Schakel dan de hulp in van een energiecoach van de Hut van Mie.

Wat houdt dat in?

Een energiecoach is een opgeleide vrijwilliger die u kan helpen onderbouwde keuzen te maken in het verduurzamen van uw woning. Op basis van uw wensen, uw financiële mogelijkheden en de kennis en ervaring van de energiecoach reikt zij/hij mogelijkheden aan die passen bij uw specifieke situatie. En dat kan variëren van het aanbrengen van tochtstrippen tot het bepalen van de meest effectieve stappen bij een totale isolatie van dak, vloer en buitenmuur. En zonodig krijgt u ook tips bij het aanvragen van een offerte.
Voorlopig doen we dit allemaal op afstand, gezien de geldende maatregelen ter voorkoming van Corona. Op termijn willen we weer, als voorheen, ter plekke bij uw thuis deze hulp bieden.
O ja, en vooralsnog doen we dat helemaal gratis.

En wat levert dat op?

  • Kennis van de energieprestaties van uw woning;
  • Inzicht is de meest effectieve stappen o.g.v. energiebesparing;
  • Meer controle op de hoogte van uw energierekening;
  • Meer wooncomfort;
  • Uw eigen positieve bijdrage aan de klimaatproblematiek door m.n. CO2-reductie.

Onze energiecoaches

Onze coaches zijn na een basistraining in staat bewoners op weg te helpen bij de verduurzaming van de woning. Daarnaast worden ze bijgeschoold op diverse gebieden zoals, warmtecamera’s, warmtepompen, gespreksvoering en ICT-hulpmiddelen. En mocht u ons team willen versterken, dat bent u ook van harte welkom.

Klaar voor de volgende stap?

Plan hier een gesprek in


De Hut van Mie

Sinds 2018 is de stichting De Hut van Mie actief in Blaricum en Laren. Net als onze lokale energiecoaches staan we voor een onafhankelijke organisatie zonder enige commerciële binding. Kortom ván, vóór en dóór bewoners van Laren en Blaricum.
Onze doelen zijn o.a. het ondersteunen van bewoners bij de verduurzaming door middel van energiebesparing en collectieve energieopwekking. We zijn verbonden in regionale, provinciale en landelijke netwerken van energie-initiatieven.