Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.
Afbeelding Energieneutraal verbouwen

Energieneutraal verbouwen

Wonen in een energieneutraal huis?                                                                                

In een energieneutraal huis woon je comfortabel, wek je jouw eigen energie op en gebruik je zo min mogelijk energie. Zo ben je klaar voor jouw duurzame toekomst. Het energieneutraal maken van jouw huis is best ingrijpend. Het gaat namelijk over een heel pakket aan maatregelen. Deze maatregelen kun je in één keer nemen, maar ook in stappen. 

We snappen dat je hierbij wel wat hulp kan gebruiken. Informatie vind je in onze brochure. Ook kun je meedoen aan onze kennismakingsworkshop: Een energieneutrale woning, wat houdt dit in? De workshops ‘Een energieneutrale woning, wat houdt dit in?’ geven uitleg over energiebesparingsmaatregelen en de bijbehorende kosten en financiering.

Doe mee

In maart en april organiseren we weer een webinar over Energieneutraal verbouwen. Tijdens het webinar vertelt de energieneutraalcoach over verschillende maatregelen, de kosten en financieringsmogelijkheden. U kunt het webinar eenvoudig volgen op uw computer, tablet of telefoon. Via de chatfunctie kunt u vragen stellen. Het webinar wordt tweemaal gegeven op een donderdag van 20:00 tot 21:00. Aanmelden voor donderdag 18 maart of het webinar op 1 april 2021.

Ook kun je ondersteuning krijgen van een energieneutraal coach. De coach voorziet je van advies en kan samen met je een plan maken voor jouw woning met jouw wensen. Om je op weg te helpen biedt de gemeente een aantrekkelijke subsidie voor dit energieadvies. je betaalt voor dit advies slechts de helft van de kosten. Om gebruik te maken van de kennis van één van de adviseurs raden wij je aan een kennismakingsworkshop bij te wonen. Wil je al meer weten over onze energieneutraal adviseurs? Maak hier kennis met Douwe en lees hier over Jan.Foto van Gees en Geert Nap

Ervaringsverhalen

Wil je alvast inspiratie opdoen? Lees dan het verhaal van Gees en Geert Nap, waarin zij vertellen hoe zij hun woning energieneutraal hebben gemaakt. Of lees het verhaal van familie Lammers uit Hardenberg.

Project Energieneutraal Verbouwen West-Overijssel

Het project Energieneutraal Verbouwen West-Overijssel, een regionaal project van zes Overijsselse gemeenten. Het project biedt ondersteuning aan huiseigenaren waarmee het energieneutraal verbouwen van jouw huis een stuk eenvoudiger wordt. Tijdens de workshop Energieneutraal Verbouwen hoort je hier meer over. In de workshops maakt je kennis met twee energieneutraal coaches.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over ons project? Lees onze brochure of neem contact met ons op via onderstaand formulier.

 
 
Ik ga akkoord met de voorwaarden