Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.

Gratis energieadvies aan huis in gemeenten Noardeast-Fryslan en Dantumadiel


Een energiezuinig huis is goed voor het milieu, voor een comfortabel leefklimaat, voor de waarde van uw woning én voor uw portemonnee. Energie besparen in huis zorgt namelijk voor lagere energiekosten. De gemeenten Noardeast-Fryslân en Dantumadiel willen haar inwoners stimuleren om hun woning energiezuiniger te maken. Om u te ondersteunen met het besparen van energie, heeft de gemeente  de hulp van onafhankelijke en deskundige adviseurs gezocht. Zij gaan met  u op zoek naar mogelijkheden om energiebesparende maatregelen te treffen.

Bezoek aan huis
Als u zich aanmeldt voor het project, komt er een adviseur bij u thuis langs en bekijkt hij hoe energiezuinig uw woning is. Hiervoor kijken ze onder andere naar isolatie, ramen en verwarming van uw woning. Op basis van deze informatie geven zij u persoonlijke tips en adviezen. Niet alleen over het besparen van energie in uw huis, maar ook over het opwekken van energie. Bovendien kunnen zij u informatie verschaffen over subsidies en het aanvragen van een energiebespaarlening. Een bezoek van de adviseurs is geheel vrijblijvend!

Benieuwd naar hoe u uw woning energiezuinig kunt maken en daarmee kunt besparen op uw energiekosten? Meld u dan aan voor een bezoek van een adviseur door een e-mail te sturen naar duurzaam@noardeast-fryslan.nl .