Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.
Afbeelding Webinar energieneutraal Verbouwen

Webinar energieneutraal Verbouwen

Aardgasvrij, energiezuinig en comfortabel wonen

Veel mensen willen hun huis verduurzamen en isoleren. Maar waar te beginnen? Om je op weg te helpen, organiseren we het succesvolle webinar energieneutraal verbouwen. Na het inschrijven kun je het webinar direct kijken. Energieneutraalcoach Jan Nieuwveld neemt je in het webinar mee langs de mogelijkheden. “Ik geef tips, maar vooral ook denkrichtingen. Een aanzet om gedachten te ordenen en eerste stappen te zetten.” Schrijf je hieronder in voor het gratis webinar en kijk direct.

Tijdens het webinar krijg je informatie over:

  • Wat energieneutraal verbouwen is;
  • Welke mogelijkheden hiervoor zijn;
  • Hoe je dat het beste kunt aanpakken;
  • Welke hulp je kunt krijgen van de energieneutraalcoach;
  • Subsidies en regelingen.

Ook wordt ingegaan op het belang van goed ventileren. In een goed geïsoleerde woning is aandacht voor ventilatie nodig. De vragen van de deelnemers staan centraal. Zo krijgt u een nog beter beeld van de mogelijkheiden voor uw eigen woning, energiebesparing en wooncomfort. 

 

Verdiepende bijeenkomst

Wil je je na dit gratis webinar nog meer verdiepen in Energieneutraal Verbouwen bezoek dan onze bijeenkomst op woensdag 16 maart 2023 van 20.00 tot 21.45 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Locatie: Kulturhus De Spil, Koningin Julianalaan 10, 7711KK te Nieuwleusen.
Je kunt tijdens deze bijeenkomst vragen stellen aan de energiecoach over jouw eigen woning en wensen. Vragen van de deelnemers staan centraal tijdens deze bijeenkomst. Deelnemers vinden deze gratis bijeenkomsten bijzonder nuttig en informatief. Mis deze bijeenkomst niet we organiseren er slechts enkelen per jaar.   
 

 

Samenwerking gemeenten West-Overijssel
Het project Energieneutraal Verbouwen is opgezet door zes gemeenten in West-Overijssel. Hier vind je meer informatie en brochures zoals onze Kieswijzer Energieneutraal Verbouwen. Ook is het webinar over de warmtepomp nu gratis te kijken. Ga hier naar het webinar Warmtepompen.