Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.

Onze wooncoaches

Een wooncoach is onze noaber. Iemand met hart voor Hengelo en duurzaamheid. Geheel kosteloos voorziet een wooncoach u van advies op het gebied van de verduurzaming van uw huis. De wooncoaches zijn vrijwilligers en ervaringsdeskundigen die graag helpen met het verduurzamen van Hengelo. Via onderstaande button kunt u een afspraak plannen met één van de vijf Hengelose wooncoaches. Mail hen via onderstaande link. Geef in de mail even uw adres, telefoonnummer en waarover u in gesprek wil met de wooncoach door. Zodat de wooncoach goed voorbereid bij u op bezoek kan komen. Mocht u alleen een telefoonafspraak met de wooncoach willen, dan kan dat ook. Geef dit even in uw mail aan. 

Mail met de wooncoaches

Wat doet een wooncoach?

Wanneer je een mail stuurt naar wooncoaches@energievanhengelo.nl (via bovenstaande link) wordt er een gesprek gepland bij u thuis. Deze wooncoach komt dan kosteloos bij u thuis. Samen met u brengt de wooncoach in beeld welke duurzame veranderingen u kunt en wilt doen aan uw eigen woning. Een wooncoach kan u ook helpen bij het wijzen op geschikte bedrijven in uw omgeving. Een wooncoach is volledig onafhankelijk. De wooncoach helpt u ook graag met het vergelijken van meerdere offertes. Het blijft aan u of u in zee gaat met een bedrijf. 

Uw vragen, wensen en behoeften zijn leidend. Wilt u verduurzamen om kosten te besparen? Of wilt u hulp bij het effectief besparen van energie? of vraagt u zich af hoe u het beste kan isoleren? De wooncoach kan u helpen met dit soort vragen. Zelfs voor grote projecten zoals verbouwen komt een wooncoach graag langs. Dus laat een wooncoach meedenken in uw plannen om uw huis te verduurzamen. 

Financiering

De wooncoaches helpen u ook graag bij het doorspreken van de financiële mogelijkheden. Zijn er subsidies die voor u van toepassing kunnen zijn?

In Overijssel kunt u, tegen een zeer lage rente, gebruik maken van een Energiebespaarlening. Wellicht is dit een optie voor u? Dit en nog veel meer hoort u van een wooncoach.