Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.
Afbeelding Gratis advies aan huis van een lokale wooncoach

Gratis advies aan huis van een lokale wooncoach

Wil je ook jouw woning verduurzamen, maar weet je nog niet wat voor jouw huis de beste oplossingen zijn? Heb je op het internet wel naar informatie gezocht, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Schakel dan de hulp in van een onafhankelijke wooncoach. 

Onze wooncoaches zijn noabers, mensen met hart voor Twente.

Geheel kosteloos komt hij of zij bij jou langs om deskundig en begrijpelijk advies te geven over jouw woning.
Jouw wensen en behoeften zijn leidend. Wil je kosten en/of energie besparen en daarom ‘iets’ aan jouw huis laten doen. Of heb je bijvoorbeeld tocht of vochtproblemen en daardoor een woning die minder comfortabel is dan je graag zou willen? Zelfs voor grotere projecten als een verbouwing of groot onderhoud komt de wooncoach graag langs om mee te denken.
Jouw wooncoach kan je ook vertellen welke relevante subsidies er bestaan. Jouw voordeel? Gratis advies en een prettig en toekomstbestendig huis. 

Schrijf je in voor een kosteloos advies aan huis

 
 
Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gedeeld met een wooncoach uit Noordoost Twente
 

Wat doet een wooncoach? 

Wanneer jij je hebt ingeschreven via het bovenstaande formulier zal één van de wooncoaches contact met je opnemen. Deze wooncoaches zijn aagensloten bij Duurzaam (t)huis Twente. Jouw wensen en behoeften zijn leidend tijdens het adviesgesprek. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je kosten wilt besparen en daarom ‘iets’ aan jouw huis wilt laten doen. Een andere mogelijkheid is dat je energie wilt besparen en hierover advies wilt. Maar ook bij vragen over wooncomfort kan de wooncoach je helpen. Immers, tocht of vochtproblemen maken de woning minder comfortabel dan je graag zou willen.