Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.
Afbeelding Gratis advies aan huis van een lokale energiecoach

Gratis advies aan huis van een lokale energiecoach

Wil je ook jouw woning verduurzamen, maar weet je nog niet wat voor jouw huis de beste oplossingen zijn? Heb je op het internet wel naar informatie gezocht, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Schakel dan de hulp in van een onafhankelijke energiecoach. 

Onze energiecoaches zijn noabers, vrijwilligers met een hart voor Twente en verduurzaming.

Geheel kosteloos komt hij of zij bij jou langs om deskundig en begrijpelijk advies te geven over jouw woning.
Jouw wensen en behoeften zijn leidend. Wil je kosten en/of energie besparen en daarom ‘iets’ aan jouw huis laten doen. Of heb je bijvoorbeeld tocht of vochtproblemen en daardoor een woning die minder comfortabel is dan je graag zou willen? Zelfs voor grotere projecten als een verbouwing of groot onderhoud komt de energiecoach graag langs om mee te denken.
Jouw energiecoach kan je ook vertellen welke relevante subsidies er bestaan. Jouw voordeel? Gratis advies en een prettig en toekomstbestendig huis. 

Wat doet een energiecoach? 

Wanneer jij je hebt ingeschreven via het onderstaande formulier zal er contact met je opgenomen worden. Jouw wensen en behoeften zijn leidend tijdens het adviesgesprek. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je kosten wilt besparen en daarom ‘iets’ aan jouw huis wilt laten doen. Een andere mogelijkheid is dat je energie wilt besparen en hierover advies wilt. Maar ook bij vragen over wooncomfort kan de energiecoach je helpen. Immers, tocht of vochtproblemen maken de woning minder comfortabel dan je graag zou willen. 

Schrijf je hier in voor een kosteloos advies aan huis:

 
Ik wil graag een energiecoach naar mijn huis laten kijken
 
 
Wij gaan zorgvuldig met je persoonsgegevens om. In onze privacyverklaring kun je bekijken wat wij met jouw gegevens doen.