Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.
Afbeelding Gratis energiescan

Gratis energiescan

Vraag een gratis energiescan aan


Je huis energiezuiniger maken: ook jij kunt nú wat doen. Door slimme maatregelen te nemen profiteer je van lagere energiekosten en een comfortabeler huis. Maar, waar begin je? De Sallandse Energievakmannen helpen je graag! Als woningeigenaar kun je een gratis energiescan aan huis aanvragen. Zo'n scan duurt ongeveer 2 uur en hiermee krijg je snel en eenvoudig inzicht in de mogelijkheden van jouw huis. Na afloop krijg je een rapport met aanbevelingen en tips toegestuurd.

Wil je een gratis energiescan aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in. Een medewerker van gemeente Raalte neemt hierna spoedig contact met je op voor het inplannen van een gratis energiescan met een Sallandse Energievakman. Ter voorbereiding op de energiescan vragen we na je aanmelding om enkele gegevens over jouw huis en woonsituatie.

 

 
 
Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gedeeld met het Duurzaam Bouwloket en gemeente Raalte. Wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om.
Wij gaan zorgvuldig met je persoonsgegevens om. In onze privacyverklaring kun je bekijken wat wij met jouw gegevens doen.