Logo Duurzaam Bouwloket

Wil je ook in je huis energie besparen en tegelijk je wooncomfort verhogen?

Regeling Reductie Energiegebruik Woningen

Gratis energiebesparende maatregelen t.w.v. € 75,-

Logo Beverwijk

Een prima idee, want energiebesparing is goed voor het klimaat én je portemonnee. Om jou een kleine stap op weg te helpen biedt de gemeente een subsidie aan waarmee je eenmalig voor € 75,- aan gratis energiebesparende producten kunt aanschaffen. Je kunt kiezen uit het bestellen direct via een webshop of bestellen via EcoBeverwijk. Het voordeel van deze laatste keuze is dat je dan ook hulp kan inroepen van een vrijwilliger van EcoBeverwijk. Zij kunnen adviseren over energiebesparende producten en maatregelen in jouw huis.

31-07-2022 Datum
einde RREW regeling
2575 Bewoners
gingen je al voor
Maak gebruik van één van deze algemene opties:

Aanbod via EcoBeverwijk (gratis)

Nog 116 van de 400 vouchers over

EcoBeverwijk biedt energiebesparende producten, advies over de producten en hoe je de materialen aanbrengt en advies over hoe je in je huis nog minder gas en elektriciteit verbruikt.

Ga naar EcoBeverwijk
Of bestel in een van onderstaande webwinkels:
Onderstaande webwinkels worden op willekeurige volgorde getoond.

Bestel op de Energiebespaarshop

Nog 344 van de 608 vouchers over

Kies zelf uit het grootste assortiment energiebesparende producten. Scherp geprijsd, uit voorraad geleverd en gratis thuisbezorgd.

Ga naar de webwinkel

Hoe is deze subsidieregeling tot stand gekomen?

Alle Nederlandse gemeenten hebben de mogelijkheid gekregen om zich bij de Rijksoverheid in te schrijven voor de Regeling Reductie Energiegebruik Woningen (RREW). Het doel van deze regeling is dat gemeenten hun woningeigenaren en huurders stimuleren om energie te besparen, door te beginnen met kleine maatregelen. De gemeente heeft deze subsidieregeling toegewezen gekregen en biedt deze aan via het Duurzaam Bouwloket, het energieloket van de gemeente.

Instructievideo

Ben je benieuwd hoe het aanvraagproces van de subsidie verloopt? In deze video leggen we je graag uit hoe je gebruik kunt maken van de subdsidie voor kleine energiebesparende maatregelen.