Logo Duurzaam Bouwloket

Subsidie energiebesparing Hollands Kroon

Huurder en Woningeigenaar

Gratis energiebesparende maatregelen t.w.v. € 70,-

Logo Hollands Kroon

Gemeente Hollands Kroon helpt haar inwoners graag verder met energie besparen. Dit is goed voor het klimaat én je portemonnee. Om jou een kleine stap op weg te helpen biedt de gemeente een subsidie aan waarmee je eenmalig voor maximaal € 70,- aan gratis energiebesparende producten kan aanschaffen via één van onderstaande opties. Bekijk de flyer voor meer informatie over de regeling. Deze regeling is bedoeld voor huurders binnen de gehele gemeente.

Ben je woningeigenaar EN krijg je de eenmalige energietoeslag. Dan mag je ook gebruik maken van deze regeling. Mail jouw naam en adres naar duurzaam@hollandskroon.nl. Dan hoor je hoe je kunt bestellen.

31-12-2022 Datum
einde RREW regeling
3739 Bewoners
gingen je al voor
Maak gebruik van één van deze algemene opties:

Geld terug over aangeschafte producten

Heb je al energiebesparende producten aangeschaft? Maak dan gebruik van de geld terug regeling.

Meer informatie / aanvragen
Of bestel in een van onderstaande webwinkels:
Onderstaande webwinkels worden op willekeurige volgorde getoond.

Bestel op de Energiebespaarshop

Kies zelf uit het grootste assortiment energiebesparende producten. Scherp geprijsd, uit voorraad geleverd en gratis thuisbezorgd.

Ga naar de webwinkel

De Groene Box

Bij ons ben je aan het juiste adres voor al jouw energiebesparende producten. Van LED lampen tot radiatorfolie, wij hebben het in huis. Ook hebben we voordeelboxen om het maximale uit jouw cadeaubon te halen, gratis bij jou thuisbezorgd!

Ga naar de webwinkel

Bestel direct in de webshop van de Bespaarwinkel

Bestel online uw producten die energie besparen voor de laagste prijzen. Uw bestelling wordt gratis bij u thuisbezorgd binnen 1-2 werkdagen.

Ga naar de webwinkel

Hoe is deze subsidieregeling tot stand gekomen?

Alle Nederlandse gemeenten hebben de mogelijkheid gekregen om zich bij de Rijksoverheid in te schrijven voor de Regeling Reductie Energiegebruik Woningen (RREW). Het doel van deze regeling is dat gemeenten hun woningeigenaren en huurders stimuleren om energie te besparen, door te beginnen met kleine maatregelen. De gemeente heeft deze subsidieregeling toegewezen gekregen en biedt deze aan via het Duurzaam Bouwloket, het energieloket van de gemeente.

Instructievideo

Ben je benieuwd hoe het aanvraagproces van de subsidie verloopt? In deze video leggen we je graag uit hoe je gebruik kunt maken van de subdsidie voor kleine energiebesparende maatregelen.