Logo Duurzaam Bouwloket

Subsidie (kleine) energiebesparende maatregelen

voor Huurder & Woningeigenaar

Gratis energiebesparende maatregelen t.w.v. € 80,-

Logo Huizen

Gemeente Huizen helpt haar inwoners graag verder met energie besparen. Dit is goed voor het klimaat én je portemonnee. Om jou een kleine stap op weg te helpen biedt de gemeente een subsidie aan waarmee je eenmalig voor € 80,- aan gratis energiebesparende producten kan aanschaffen via één van onderstaande opties. Let op! Het minimaal te investeren bedrag is € 80,- in gebruik te kunnen maken van de actie. Bekijk de maatregelenlijst en de subsidieverordening voor meer informatie over de regeling.

31-12-2022 Datum
einde RREW regeling
2003 Bewoners
gingen je al voor
Helaas is deze regeling verlopen en kunnen er geen aanvragen meer gedaan worden.

Hoe is deze subsidieregeling tot stand gekomen?

Alle Nederlandse gemeenten hebben de mogelijkheid gekregen om zich bij de Rijksoverheid in te schrijven voor de Regeling Reductie Energiegebruik Woningen (RREW). Het doel van deze regeling is dat gemeenten hun woningeigenaren en huurders stimuleren om energie te besparen, door te beginnen met kleine maatregelen. De gemeente heeft deze subsidieregeling toegewezen gekregen en biedt deze aan via het Duurzaam Bouwloket, het energieloket van de gemeente.

Instructievideo

Ben je benieuwd hoe het aanvraagproces van de subsidie verloopt? In deze video leggen we je graag uit hoe je gebruik kunt maken van de subdsidie voor kleine energiebesparende maatregelen.