Logo Duurzaam Bouwloket

Bespaarkaart van € 80,-

VOOR HUURDERS VAN BEVELAND WONEN UIT KAPELLE

Gratis energiebesparende maatregelen t.w.v. € 80,-

Logo Kapelle

Woningcorporatie Beveland Wonen helpt haar huurders uit gemeente Kapelle verder met energie besparen. Dit is goed voor het klimaat én de portemonnee. Voor alle huurder biedt Beveland wonen een Bespaarkaart van € 80,- aan voor het bestellen van gratis energiebesparende producten, dit kan via één van de mogelijkheden op deze website. Bekijk hier de maatregelenlijst om te zien voor welke energiebesparende maatregelen de Bespaarkaart geldt.

31-12-2023 Datum
einde RREW regeling
230 Bewoners
gingen je al voor
€ 45.120,- Budget
over voor huurders
€ 0,- Budget
over voor woningeigenaren
Maak gebruik van één van deze algemene opties:

Geld terug over aangeschafte producten

Heb je al energiebesparende producten aangeschaft? Maak dan gebruik van de geld terug regeling.

Meer informatie / aanvragen
Of bestel in een van onderstaande webwinkels:
Onderstaande webwinkels worden op willekeurige volgorde getoond.

Niebla

De snelste manier om geld te besparen! Met een waterbesparende douchekop van Niebla bespaar je water en energie (gas). Voor een gezin is de besparing al snel € 250 per jaar.

Direct besparen begint hier

LedAdvisor

LedAdvisor is 100% gespecialiseerd in ledlampen. Vind in een minuut met een paar clicks op duidelijke foto’s van je huidige lampen een geschikte ledlamp met warmwit licht. Philips/Osram vanaf € 2,85.

Ga naar de webwinkel

De Groene Box

Bij ons ben je aan het juiste adres voor al jouw energiebesparende producten. Van LED lampen tot radiatorfolie, wij hebben het in huis. Ook hebben we voordeelboxen om het maximale uit jouw cadeaubon te halen, gratis bij jou thuisbezorgd!

Ga naar de webwinkel

WoonWijzerWebshop

Groot aanbod en scherpe prijzen: (smart) LED verlichting, isolerend maatregelen, radiatorfolie, tochtstrips, waterbesparing, verwarming en slimme oplossingen. WoonWijzerWinkel is de grootste winkel voor duurzaam wonen in Nederland. In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt.

WoonWijzerWebshop

Bestel op de Energiebespaarshop

Kies zelf uit het grootste assortiment energiebesparende producten. Scherp geprijsd, uit voorraad geleverd en gratis thuisbezorgd.

Ga naar de webwinkel

Bestel direct in de webshop van de Bespaarwinkel

Bestel online uw producten die energie besparen voor de laagste prijzen. Uw bestelling wordt gratis bij u thuisbezorgd binnen 1-2 werkdagen.

Ga naar de webwinkel

DeBesparingsKit.nl

DeBesparingsKit.nl is een webshop met bespaarboxen, energie besparende producten, led lampen en smart gadgets. Wij streven naar hoge kwaliteit, snelle levering en werken zoveel mogelijk samen met Nederlandse bedrijven.

Ga naar de webwinkel

Mogelijk gemaakt door Beveland Wonen

Hoe is deze subsidieregeling tot stand gekomen?

Alle Nederlandse gemeenten hebben de mogelijkheid gekregen om zich bij de Rijksoverheid in te schrijven voor de Regeling Reductie Energiegebruik Woningen (RREW). Het doel van deze regeling is dat gemeenten hun woningeigenaren en huurders stimuleren om energie te besparen, door te beginnen met kleine maatregelen. De gemeente heeft deze subsidieregeling toegewezen gekregen en biedt deze aan via het Duurzaam Bouwloket, het energieloket van de gemeente.

Instructievideo

Ben je benieuwd hoe het aanvraagproces van de subsidie verloopt? In deze video leggen we je graag uit hoe je gebruik kunt maken van de subdsidie voor kleine energiebesparende maatregelen.