Logo Duurzaam Bouwloket

'Laat-maar-waaien' waardebon t.w.v. €80,-

voor Huurder en Huiseigenaar

Gratis energiebesparende maatregelen t.w.v. € 80,-

Logo Smallingerland

Laat de herfstwind maar waaien! Tot en met 31 oktober aanstaande kun je per huishouden één keer gebruik maken van de Laat-maar-waaien actie. Dit doe je door je producten te bestellen in de webshop hieronder. Gebruik de herfstwind om buiten je was te drogen, maar voorkom tocht in huis d.m.v. tochtstrips of één van de andere bespaarproducten. Bekijk de subsidieverordening voor meer informatie over de regeling. 

31-10-2022 Datum
einde RREW regeling
2006 Bewoners
gingen je al voor
Helaas is deze regeling verlopen en kunnen er geen aanvragen meer gedaan worden.

Voor wie is deze bon bedoeld:

Voor woningeigenaren die nog geen gebruik hebben gemaakt van de groene bon of het energiestartpakket.

Er zijn in totaal 2000 bonnen beschikbaar en op = op. Wacht dus niet te lang! Kijk voor meer informatie op www.duurzaamsmallingerland.nl. Hier vind je ook de veelgestelde vragen en handige tips over energiebesparing in huis.

Hoe is deze subsidieregeling tot stand gekomen?

Alle Nederlandse gemeenten hebben de mogelijkheid gekregen om zich bij de Rijksoverheid in te schrijven voor de Regeling Reductie Energiegebruik Woningen (RREW). Het doel van deze regeling is dat gemeenten hun woningeigenaren en huurders stimuleren om energie te besparen, door te beginnen met kleine maatregelen. De gemeente heeft deze subsidieregeling toegewezen gekregen en biedt deze aan via het Duurzaam Bouwloket, het energieloket van de gemeente.

Instructievideo

Ben je benieuwd hoe het aanvraagproces van de subsidie verloopt? In deze video leggen we je graag uit hoe je gebruik kunt maken van de subdsidie voor kleine energiebesparende maatregelen.