Medemblik organiseert spreekuur energiezuinig & aardgasvrij wonen

Inwoners uit de gemeente Medemblik met vragen over het verduurzamen van hun woning kunnen zich aanmelden voor een advies op maat. Het Duurzaam Bouwloket houdt in opdracht van de gemeente maandelijks digitaal duurzaamheidsspreekuur. Deelname is kosteloos en op afspraak.

De komende jaren gaat er voor woningbezitters in Nederland een hoop veranderen. Er wordt volop ingezet op het besparen van energie en het volledig afsluiten van aardgas in 2050. Wie slim is gaat nu al na hoe de eigen woning het beste aansluit op de komende veranderingen.

Voor wie?
Woningbezitters uit gemeente Medemblik kunnen met al hun vragen over energiebesparende maatregelen en het aardgasvrij maken van hun woning terecht op het spreekuur. De gesprekken worden gehouden met een adviseur van het (onafhankelijk) Duurzaam Bouwloket.

Wanneer?
Tussen 9:00 en 17:00 op:
Maandag 5 oktober 2020
Dinsdag 3 november 2020
Woensdag 9 december 202
Woensdag 6 januari 2021
Donderdag 4 februari 2021
Vrijdag 5 maart 2021

Aanmelden
Geïnteresseerden voor het spreekuur melden zich bij het Duurzaam Bouwloket. Contactpersoon voor de aanmeldingen is Paul de Keijzer.
Telefoon:         072- 743 39 56
E-mail:            info@duurzaambouwloket.nl

Meer informatie
Op de website www.duurzaambouwloket.nl is meer informatie te vinden over energiebesparende maatregelen, een stappenplan naar een aardgasvrije woning, subsidie- en financieringsregelingen en betrouwbare bedrijven die de maatregelen uit kunnen voeren.


Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door financiele steun van provincie Noord-Holland

logo-provincie-noord-holland