Afbeelding Subsidie Energievoucher gemeente Bunschoten
Subsidie Energievoucher gemeente Bunschoten


Heb je een waterbesparende douchekop aangeschaft? Of heb je andere spullen aangeschaft en geïnstalleerd om energie te besparen? Voor alle spullen die je na 1 januari 2020 heb aangeschaft en geïnstalleerd om energie te besparen, kun je 65 euro terugvragen via de subsidie energievoucher.

Cashback actie ‘Energie in Bunschoten’
Energie in Bunschoten voert van september 2020 tot maart 2021 een cashback actie in de gemeente Bunschoten. Woningeigenaren die gebruik maken van lokaal advies van deze gemeentelijke campagne (Warmtescan, Energiecoach, Energiescan) kunnen ook €65 terugkrijgen van de aanschaf en installatie van kleine of grotere energiebesparende maatregelen. In deze flyer staat informatie over de cashback actie van Energie in Bunschoten. Bij deze actie hoort ook de informatiefolder  Uw huis klaar voor de toekomst. Hierin staan de stappen hoe je, zonder spijt, je huis klaar kunt maken voor de toekomst.

Kom ik in aanmerking voor de subsidie?
Heb je spullen aangeschaft of ben je van plan dit te gaan doen? Houd dan rekening met het volgende om in aanmerking te komen voor de 65 euro:

  • De regeling is alleen geldig voor woningeigenaren.
  • De producten zijn na 1 januari 2020 gekocht en geïnstalleerd
  • Jouw eigen investering is minimaal 65 euro
  • De energiebesparende producten zijn betaald en geïnstalleerd in jouw woning.
  • Je hebt het betalingsbewijs
  • De spullen zijn in gebruik in een bestaande en bewoonde woning. De woning heeft eigen toegang, keuken, douche en toilet
  • Een eventuele nieuwbouwwoning is opgeleverd
  • De maatregelen die je neemt staan op de maatregelenlijst en in de flyer.


Subsidie aanvragen
Je vraagt de subsidie aan via het Duurzaam Bouwloket. Als er vragen zijn, neem dan contact op met onze helpdesk door te bellen (072-743 39 56) of door te mailen (info@duurzaambouwloket.nl).

 

Downloads
Bekijk de maatregelenlijst
Bekijk de subsidieverordening