Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.
Afbeelding Subsidie Energievoucher gemeente Soest

Subsidie Energievoucher gemeente Soest


Heb je een waterbesparende douchekop aangeschaft? Of heb je andere spullen aangeschaft en geïnstalleerd om energie te besparen?
Voor alle spullen die je na 1 januari 2020 heb aangeschaft en geïnstalleerd om energie te besparen, kun je 65 euro terugvragen via de subsidie energievoucher.

Cashback actie Energie Actief Soest
Energie Actief Soest voert van september 2020 tot eind 2021 een cashback actie in de gemeente Soest. Woningeigenaren die gebruik maken van lokaal advies van EAS (Warmtescan, Energiecoach, Energiescan) kunnen ook €65 terugkrijgen van de aanschaf en installatie van kleine of grotere energiebesparende maatregelen. In deze flyer staat informatie over de cashback actie van Energie Actief Soest. Bij deze actie hoort ook de informatiefolder uw huis klaar maakt voor de toekomst. Hierin staan de stappen hoe je, zonder spijt, je huis klaar kunt maken voor de toekomst.
Hoe je de cashback van €65 kunt aanvragen, staat hieronder op de website


Kom ik in aanmerking voor de subsidie?
Heb je spullen aangeschaft of ben je van plan dit te gaan doen? Houd dan rekening met het volgende om in aanmerking te komen voor de 65 euro:

  • De regeling is alleen geldig voor woningeigenaren.
  • De producten zijn na 1 januari 2020 gekocht en geïnstalleerd
  • Jouw eigen investering is minimaal 65 euro
  • De energiebesparende producten zijn betaald en geïnstalleerd in jouw woning.
  • Je hebt het betalingsbewijs
  • De spullen zijn in gebruik in een bestaande en bewoonde woning. De woning heeft eigen toegang, keuken, douche en toilet
  • Een eventuele nieuwbouwwoning is opgeleverd
  • De maatregelen die je neemt staan op de maatregelenlijst en in deze flyer.

Subsidie aanvragen
Je vraagt de subsidie aan via het Energieloket Soest. Er is budget om tweeduizend keer de subsidie te verstrekken aan inwoners van Soest en Soesterberg.

Let op! De maatregelen moeten eerst zijn betaald en uitgevoerd voordat je de subsidie kunt aanvragen. Als je het betaalbewijs en de factuur niet mee stuurt bij de aanvraag, dan wordt de subsidieaanvraag afgekeurd.

Subsidie aanvragen

Downloads
Bekijk de maatregelenlijst
Bekijk de subsidieverordening