Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.
Afbeelding Duurzaam aan de slag - Kleine maatregelen, groot verschil

Duurzaam aan de slag - Kleine maatregelen, groot verschil

Wissel uw teGoedbon in!

De komende jaren staan we voor de uitdaging om met elkaar de energie­transitie te realiseren. We gaan ons energiegebruik en CO2-uitstoot verlagen. Dit betekent dat we langzaam moeten overstappen op andere energiebronnen, zoals zon, wind en water. Daarnaast kun­nen we onze energiebehoefte verlagen door onze woningen te verduurzamen en zuiniger om te gaan met energie.

Om dit te stimuleren is een aantal gemeenten een actie gestart. De gemeenten hebben de Verordening Duurzaamheidsvoucher, ofwel tegoedbon, vastgesteld. De verordening biedt huiseigenaren financiële hulp bij een energieadvies en bij het uitvoeren van kleine energiebesparende maatregelen.

Maak uw huis duurzamer met deze energiebespaaractie! Doet u mee?


Investeer nu in energiebesparende maatregelen en ontvang € 70,- van uw investering terug. U heeft van uw gemeente per post meer informatie over deze actie ontvangen. Bij deze brief was ook de tegoedbon ter waarde van maximaal € 70,- bijgesloten. Deze tegoedbon bevat een unieke code die eenmalig te gebruiken is voor slechts één adres. Het gaat hier om een OP=OP-actie. Dus wees er snel bij. Het is niet mogelijk om de tegoedbon vooraf op te vragen bij uw gemeente of Omgevingsdienst West-Holland.