Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.
Afbeelding VACATURE Projectmedewerker Verduurzaming Gebouwde Omgeving

VACATURE Projectmedewerker Verduurzaming Gebouwde Omgeving


Wil jij een bijdrage leveren aan het verduurzamen van woning, wijk en werkplek? Vind jij het leuk om binnen een enthousiast, jong en groeiend team te werken?

Omschrijving van de functie
Duurzaam Bouwloket is expert in verduurzaming en is het Energieloket voor 145 gemeenten. Voor al deze gemeenten en in samenwerking met meerdere partners organiseert zij vele projecten. Deze projecten hebben allemaal het doel om bewoners te helpen bij het verduurzamen van de gebouwde omgeving. Voorbeelden van projecten zijn wijkaanpakken, veelal gecombineerd met collectieve inkoopacties voor duurzaamheidsmaatregelen. Deze maatregelen zijn vaak gericht op het (laten) isoleren van woningen of het duurzaam opwekken van energie. Als projectmedewerker ben je behulpzaam bij de perfecte en zorgeloze uitvoering van de projecten, die wij voor onze klanten wensen. Je werkt nauw samen met een projectleider, ondersteunt bij de verschillende processtappen en probeert creatief mee te denken met het vinden van oplossingen en verbeteringen. Je kunt goed overzicht houden over meerdere grote en kleine projecten, houdt van afwisselende taken, en kan goed plannen en communiceren.

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

 • Projectplanning: je zorgt ervoor dat onze projecten tot in detail volgens planning verlopen. Hierbij ondersteun je meerdere projectleiders. Wat bijdraagt aan jouw kennis en expertise. Omdat je met verschillende projecten tegelijk bezig bent, is het belangrijk dat je het overzicht behoudt.
 • Wij maken gebruik van een systeem waar verschillende tools met elkaar communiceren, zodat de gegenereerde data gebruikt kan worden om te sturen, te verbeteren en te rapporteren. Jij maakt dit soort tools je snel eigen, omdat je IT vaardig bent. Je snapt de te ondernemen acties, waardoor je uitvoert wat nodig is om de klantreis soepel te laten verlopen.
 • Je gaat een centrale rol vervullen binnen de organisatie. Hierdoor kom je met veel teams in contact. Je bewaakt het overzicht, denkt in oplossingen en handelt daar snel naar. De diversiteit aan taken, zorgt voor een aangename afwisseling en leidt ertoe dat je enthousiast je werkdag start en vol voldoening je werkdag eindigt.


Deskundigheid (inhoudelijk) en ervaringsvereisten

•          Je hebt ervaring bij het uitvoeren van projecten en wilt doorgroeien naar projectleider
•          Je communiceert gemakkelijk en foutloos in het Nederlands
•          Je werkt accuraat
•          Plannen en organiseren is je tweede natuur
•          Je hebt affiniteit met duurzaamheid


Mogelijkheden
We zijn als Energieloket voor ruim 145 gemeenten marktleider in Nederland. Hierdoor ontstaan mogelijkheden om extra verantwoordelijkheden te krijgen en/of mee te helpen met het verder uitbouwen van de organisatie. De branche en onze organisatie zijn volop in ontwikkeling en bieden veel doorgroeimogelijkheden als gevolg. Deze functie is een mooie start om Duurzaam Bouwloket goed te leren kennen en te onderzoeken waar jouw ambitie ligt.

Waarom jij een DBL’er wilt worden?

  •      Je ontvangt een serieus salaris
  •      Je werkt in een informele en platte organisatie. Zo trek je je spijkerbroek aan naar
        werk en drink je gewoon een drankje met je leidinggevende op de vrijmibo
  •      Wij zitten aan de buitenrand van Alkmaar en zijn snel te bereiken met het OV vanaf Alkmaar Centraal   
  •      Ons kantoor is levendig, groen en je kunt er tafeltennissen, poolen en darten. So game on!
  •      Uiteraard is er de mogelijkheid om thuis te werken
  •      Wij hebben een uitstekende pensioenregeling;
  •      Elke maandag krijgen wij vers fruit op kantoor;
  •      Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling met de mogelijkheid tot het volgen van trainingen en cursussen;
  •      24 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek.

Sollicitatieproces
We bellen eerst voor een korte telefonische kennismaking. Want laten we eerlijk zijn, een vacaturetekst is maar een vacaturetekst en een CV is ook maar een CV. Het gaat ons om jou. Na dit gesprek volgt een uitnodiging bij ons op kantoor om elkaar beter te leren kennen en waar je de mogelijkheid om je vragen te stellen. Eventueel doen we nog een tweede gesprek met collega’s van je nieuwe team zodat iedereen een goed gevoel krijgt bij de toekomstige samenwerking. We houden van snel schakelen en pakken graag door.

Vragen
Enthousiast? Bel en laten we in contact komen. Stuur je CV met motivatie naar j.wiedijk@duurzaambouwloket.nl. Of bel met Jeffrey Wiedijk op 06-49757112.