Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.

Gratis telefonisch advies voor Westfriese inwoners

Hoe verduurzaam ik mijn woning?

Met duurzame maatregelen spaart u het milieu en bespaart u op uw energierekening; dat is een aantrekkelijk vooruitzicht.

Wilt u weten welke eerste stappen u kunt zetten? Weet u door het brede aanbod niet waar u moet beginnen? Of wilt u een stap verder gaan? De experts van het Duurzaam Bouwloket helpen u op weg! Meld u aan voor gratis en persoonlijk telefonisch advies.

Telefonisch advies
Tijdens een adviesgesprek van circa 30 minuten nemen we samen de energiebesparingsmogelijkheden van uw woning door. Na afloop ontvangt een samenvatting met daarin een stappenplan (op maat) voor het energiezuinig, comfortabel en aardgasvrij maken van uw woning.

Telefonisch adviesgesprek aanvragen

Ter voorbereiding van het gesprek vult u een aantal kenmerken van de woning in, zodat het gesprek echt afgestemd wordt op uw woonsituatie.


Een Westfriese service
Het telefonisch adviesgesprek wordt u als service aangeboden door de zeven Westfriese gemeenten. U kunt er alleen gebruik van maken als inwoner/woningbezitter in Drechterland, Enkhuizen, Hoorn, Koggenland, Medemblik, Opmeer of Stede Broec.