Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.
Afbeelding Vraag hier jouw gratis voucher t.w.v. circa 90 euro aan!

Vraag hier jouw gratis voucher t.w.v. circa 90 euro aan!


Als Zeeuwse woningeigenaar kan je tijdelijk een gratis voucher ter waarde van circa 90 euro aanvragen. De Zeeuwse gemeenten stellen deze voucher ter beschikking om jou te helpen bij het verduurzamen van je woning. Waar je deze voucher voor gebruikt kies je zelf. Wil je persoonlijk advies of producten waarmee je jouw woning energiezuiniger kan maken? Hieronder staan alle producten en diensten waar je uit kan kiezen. Een voucher aanvragen kan op de pagina van het product of dienst van jouw keuze.

Vraag nu jouw RRE voucher aan!

Kies voor welk product of dienst jij de voucher wil aanvragen. Bekijk de productpagina’s hieronder om je keuze te maken. 


90 euro subsidie speciaal voor jou als Zeeuwse woningeigenaar

De RRE (Regeling Reductie Energieverbruik) is een tijdelijke subsidieregeling die je helpt bij het zetten van de volgende stap in de verduurzaming van je eigen woning. Wat die volgende stap ook is, en of je nu in een gezinswoning woont, een historisch monumentenpand of een appartement met VvE.

Als je een eigen woning bezit in Zeeland, kun je eenmalig een RRE voucher aanvragen van circa € 90,00 euro. Dit bedrag kan tot 31 december 2021 worden verzilverd op een van de speciale trajecten die met onze partners binnen het Zeeuws Energieakkoord zijn ingericht. Sommige trajecten worden hierdoor zelfs helemaal kosteloos, voor andere is het een mooi steuntje in de rug. Let wel: er zijn voor heel Zeeland maar circa 40.000 vouchers beschikbaar... op = op!

Draag je steentje bij om samen de CO2 uitstoot te reduceren

De RRE is een van de initiatieven vanuit het Rijk om de CO2-uitstoot te reduceren, in het kader van de Klimaatdoelen van Parijs en de Urgenda uitspraak. In Zeeland voeren we dit uit onder de naam het Zeeuws Energieakkoord. De Zeeuwse gemeenten willen samen met alle woningeigenaren die een RRE voucher aanvragen een bijdrage leveren aan de CO2 reductie van 10.000 Ton per jaar. Draag jij je steentje bij door ook een stap te zetten? Vraag vandaag nog jouw voucher aan!