Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.
Afbeelding Gemeente Bergen stelt nieuwbouwadviezen beschikbaar

Gemeente Bergen stelt nieuwbouwadviezen beschikbaar


Zelfbouwers let op: Nieuwbouw moet verplicht aardgasvrij!
 

Heeft u plannen voor een nieuwbouwwoning en bent u benieuwd hoe u dit duurzaam kunt aanpakken? Gemeente Bergen stelt 20 (gratis) nieuwbouwadviezen beschikbaar om zelfbouwers op weg te helpen. Heeft u hier interesse in? Neem dan contact op met het Duurzaam Bouwloket van de gemeente Bergen.

Verplicht aardgasvrij bouwen

Per 1 juli 2018 is Wet Voortgang Energietransitie (Wet Vet) ingetreden die het verplicht maakt een nieuwbouwwoning aardgasvrij te bouwen. Dit heeft consequenties voor het ontwerp van de woning. Aangezien de meeste aannemers en architecten nog weinig ervaring hebben met het aardgasvrij bouwen en ontwerpen van de woning, is het handig een nieuwbouwadvies bij het Duurzaam Bouwloket in te winnen.

Nieuwbouwadvies voor zelfbouwers

Tijdens een persoonlijk gesprek met Duurzaam Bouwloket worden de duurzame mogelijkheden voor uw nieuw te bouwen woning besproken. Er wordt samen gekeken naar aandachtspunten als duurzaam casco, isolatie-eisen en duurzame warmte-opwekinstallaties. Maar dat is niet alles. Ook hoort u meer over de kosten-baten, de financieringsmogelijkheden en wat het u oplevert.  Na het consult heeft u een volledig beeld van de mogelijkheden, waarna u direct aan de slag kunt.

Bent u geïnteresseerd?

Meldt u dan aan door te mailen naar info@duurzaambouwloket.nl onder vermelding van uw naam, contactgegevens en geef in het onderwerp van uw mail aan dat het gaat om een ‘nieuwbouwadvies gemeente Bergen’.
Bellen kan natuurlijk ook, het telefoonnummer van Duurzaam Bouwloket is 072 -743 39 56.