Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.
Afbeelding Wijkaanpak Blockhovepark (Heiloo)

Wijkaanpak Blockhovepark (Heiloo)

Het Duurzaam Bouwloket heeft in opdracht van gemeente Heiloo een wijkaanpak over energiebesparing en comfortabel wonen uitgevoerd in het Blockhovepark. In totaal zijn er 4 maatwerkadviezen opgesteld van de meest voorkomende woningtypen, welke als referentie gelden voor de rest van de woningen. In deze adviezen wordt in kaart gebracht welke maatregelen er genomen kunnen worden om de woning energiezuinig, comfortabel en duurzaam te maken.

Door te klikken op onderstaande foto's kan je de maatwerkadviezen downloaden.

      


Presentatie
Wil je de powerpoint presentaties inzien die gehouden zijn door Duurzaam Bouwloket en Klimaatgespreken op de informatieavond van 21 maart 2019?
Klik dan op onderstaande afbeeldingen.

    
Presentatie Duurzaam Bouwloket      Presentatie Heiloo Energie


Keukentafelgesprekken met adviseur Duurzaam Bouwloket
De gemeente Heiloo biedt 20 gratis keukentafelgesprekken aan. Tijdens een keukentafelgesprek maakt een adviseur van Duurzaam Bouwloket foto's van jouw woning. Aan de hand van de foto's vertelt de adviseur wat voor maatregelen jij kan treffen om jouw woning te verduurzamen. Op de informatieavond konden bewoners zich aanmelden voor de keukentafelgesprekken. Er zijn momenteel nog enkele keukentafelgesprekken beschikbaar. Geef je daarom nu snel op voor een keukentafelgesprek door hier een mailtje naar te sturen. 

Let op: wanneer er meer dan 20 aanmeldingen binnenkomen zullen de keukentafelgesprekken verdeeld worden onder de eerste 20 aanmeldingen.