Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.
Afbeelding Duurzaamheidsscan VvE

Duurzaamheidsscan VvE

De RRE helpt je je appartement te verduurzamen

Heb je een koopappartement met VvE, en wil je met je buren minder energie verbruiken? VvE’s die willen verduurzamen, lopen vaak vast op financiële, technische, juridische, sociale of procesmatige drempels. Wat kan, wat is haalbaar, met welke consequenties voor de woonlasten? De RRE (Regeling Reductie Energieverbruik) helpt VvE’s met inzicht, advies en een helder verduurzamingsperspectief.

VvE Duurzaamheidsscan
De duurzaamheidsscan met energieadvies aan de VvE geeft inzicht in mogelijke technisch bouwkundige maatregelen en kijkt onder meer het energie-, warmte- en waterverbruik. Verder worden de logische eerste stappen naar verduurzaming uitgewerkt, eventueel in een duurzaam MJOP (DMJOP). De VvE geeft namens haar leden opdracht voor het uitvoeren van het energieadvies, aan een bedrijf dat je zelf uitkiest. De duurzaamheidsscan dient wel te voldoen aan voorwaarden. Wilt u meer weten over de VvE Duurzaamhiedsscan? Klik HIER voor de veelgestelde vragen.

Energiebesparing/CO2 reductie 
Er zijn 3.000 vouchers beschikbaar binnen de subsidieperiode. We verwachten hiermee samen een CO2-reductie van ca. 510 ton te realiseren (5% energiebesparing per appartement).

Kosten en voorwaarden
De RRE stelt een voucher van circa € 90,00 per appartement beschikbaar. De opgetelde som van de vouchers kan tot 31 december 2021 worden verzilverd als korting op de VvE duurzaamheidsscan. Let wel: als een VvE gebruik wil maken van de RRE subsidie, dienen alle deelnemende leden individueel een voucher aan te vragen. Mogelijk is er een aanvullende subsidie mogelijk vanuit de SEEH voor het verduurzamen van VvE’s.  

Vraag nu jouw RRE voucher aan voor een VvE Duurzaamheidsscan
Na de bevestiging van je aanvraag ontvangt ook het bestuur van je VvE een bericht.

Klik hier om je aan te melden

Meer informatie: