Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.
Afbeelding Energiecoaches in Alkmaar

Energiecoaches in Alkmaar

Woningcorporaties Kennemer Wonen, Van Alckmaer en Woonwaard hebben in samenwerking met het Duurzaam Bouwloket en de gemeente Alkmaar een aantal enthousiaste energiecoaches opgeleid om aan de slag te gaan binnen de gemeente Alkmaar. De huurders van wooncorporaties en woningeigenaren uit de gemeente Alkmaar kunnen een energiecoach inschakelen voor gratis energieadvies. Het team van energiecoaches staat klaar om in gesprek te gaan over het energieverbruik en de mogelijke besparingen in jouw woning. 

Wat doet een energiecoach? 

Een energiecoach komt gratis bij je thuis of kan via videobellen het gesprek aangaan over jouw elektra, water en gasverbruik en mogelijke kleine energiebesparende maatregelen (ledverlichting, radiatorfolie, leidingisolatie etc.) die je kunt nemen. Minder verbruik betekent lagere energiekosten en meer geld overhouden voor andere dingen. Een energiecoach geeft je graag tips waarbij je door je gedrag te wijzigen, direct geld kunt besparen. Ook wanneer je al energiebewust bent, kan het bezoek je nieuwe inzichten geven. 

Let op! Het gesprek is niet ingericht voor advies over grote maatregelen zoals isolatie, warmtepompen en zonnepanelen. Wil je hier advies over? Neem dan contact op met Duurzaam Bouwloket. 

Hoe kun je een gratis afspraak maken? 

De bewoners van Alkmaar kunnen een gratis adviesgesprek krijgen met een energiecoach over kleine energiebesparende maatregelen voor het verduurzamen van de woning. De gemeente Alkmaar betaalt de kosten van de gesprekken om het belang van verduurzamen onder de aandacht te brengen. Hierdoor kunnen deze gratis worden aangeboden. 

Wil je gebruik maken van dit aanbod en een afspraak maken voor een gesprek? Dat kan door op onderstaande button te klikken en het formulier in te vullen. Eén van de energiecoaches neemt dan contact met je op voor het maken van een afspraak.

Maak hier een afspraak!