Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.

"Bijna € 900 terug, daar word je wel heel blij van!"

Daisy, Thom, Elynn en Noxx kiezen voor een klokthermostaat uit Gennep

Vanuit hun knusse huis aan de Picardie in Gennep kijkt dit gezin al bijna vier jaar uit over het prachtige Niersdal. Eerst huurden ze de woning, maar ongeveer een jaar geleden hebben ze het huis gekocht. Bijna direct na de koop werd de cv-ketel verplaatst van het achtergelegen schuurtje naar de zolder. En dat scheelt! Het water hoeft niet meer helemaal van buiten naar binnen te komen en verliest dus veel minder warmte. 

Een slimme klokthermostaat

“Op advies van mijn schoonvader kozen we daarnaast voor een slimme klokthermostaat. Die is zo ingesteld dat de verwarming op bepaalde tijdstippen automatisch lager wordt gezet. Daarnaast kan ik hem gemakkelijk van afstand bedienen met een app op mijn telefoon. Zijn we onverhoopt niet thuis, dan kan ik op afstand het verwarmingsprogramma aanpassen. Ideaal, want zo stook je niet voor een leeg huis. Ik was voor het eerst in mijn leven blij met de energierekening. We kregen maar liefst € 900 terug!”, vertelt Daisy.

A+++ apparaten

Ook met de aanschaf van andere dingen in huis gaat Daisy, aangestoken door haar schoonvader, nu bewuster om. Zo koos ze onlangs bij de aanschaf van een nieuwe droger voor een energiezuinige (A+++) warmtepompdroger.

Ervaringsverhaal_Gennep_2
 

Woning informatie
  • Bouwjaar: 0
  • Gemeente: Gennep
  • Type woning: Rijtjeswoning
Getroffen maatregelen:
  • Klokthermostaat, zuinige apparaten
Afbeeldingen van maatregelen & woning
afbeelding1