Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.
Afbeelding Gluren bij Duurzame Buren

Gluren bij Duurzame Buren

ERVAAR HOE HET IS OM ENERGIEZUINIG, DUURZAAM EN AARDGASVRIJ TE WONEN
 

Gluur binnen bij duurzame inwoners uit de regio! Groene reporters Chris en Raoul nemen je mee op pad. Bekijk de straatreportages, bezoek digitaal de duurzame woningen en stel al jouw vragen tijdens de live tafelgesprekken. Wil je graag persoonlijk advies? Breng dan een bezoek aan de mobiele showroom van het Duurzaam Bouwloket bij jou in de buurt. Bekijk de programma’s en gluur mee!

Gluren in Westfriesland | 10 t/m 18 oktober

Groene reporter Chris trekt door Westfriesland en jij kan meekijken. De serie online inkijkjes in Westfriese duurzame woningen staat dit jaar in het teken van energie besparen, energie opwekken en duurzaam verwarmen. Met (eenvoudige) tips & tricks, een live sessie met experts en een mobiele showroom boordevol duurzame technieken. Bekijk hier het programma en gluur mee.

Gluren in regio Alkmaar | 24 t/m 27 oktober

Groene reporter Raoul gaat op pad en kijkt binnen bij vier duurzame woningen. De bewoners delen hun ervaringen, tips en tricks. De verhalen zijn uniek en inspirerend. Tijdens de livestreams kan jij al jouw vragen stellen aan de bewoners en een energie-expert. Ontdek hier meer over de deelnemende woningen en meld je aan. Ontdek meteen wanneer de mobiele showroom bij jou in de buurt staat.
  
Gluren bij Duurzame Buren is een initiatief van de gemeenten uit regio Westfriesland en regio Alkmaar. Het wordt georganiseerd in samenwerking met het Duurzaam Bouwloket en Omgevingsdienst Noord-Holland Noord.