Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.
Afbeelding Gluren bij de Duurzame Buren

Gluren bij de Duurzame Buren

ERVAAR HOE HET IS OM ENERGIEZUINIG, DUURZAAM EN AARDGASVRIJ TE WONEN
In navolging van de succesvolle eerste editie van de Westfriese Duurzame Open Huizen Dag organiseerden de Westfriese gemeenten dit jaar een digitale coronaproof variant: Gluren bij de Duurzame Buren. Van 20 t/m 26 september gaf de Groene reporter Chris Wobben 7 digitale rondleidingen door energiezuinige en duurzame woningen. 

Rondleidingen terugkijken
Heb je de rondleidingen gemist, maar wil je alsnog inspiratie opdoen voor het energiezuinig en comfortabel maken van jouw woning?
Klik hier om de rondleidingen terug te zien. Er is voor ieder wat wils, want de deelnemende woningen zijn divers; van een tussenwoning met infraroodverwarming, naar een nul op de meter stolpboerderij tot een aardgasvrije, vrijstaande woning.
 

Gratis persoonlijk advies!

Ben je geïnspireerd geraakt? En wil je weten hoe jij jouw woning kan verduurzamen? Meld je dan aan voor een gratis en persoonlijk advies van een onafhankelijk adviseur van het Duurzaam Bouwloket.

Meer informatie  Plan hier je adviesgesprek in


Deze campagne is tot stand gekomen door een samenwerking van de Westfriese gemeenten, de Omgevingsdienst Noord-Holland Noord en het Duurzaam Bouwloket.

Heb je vragen over dit evenement, neem dan contact op met het Duurzaam Bouwloket