Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.
Afbeelding Gratis maatwerkadvies aan huis

Gratis maatwerkadvies aan huis

Aan de inwoners van Dantumadiel, Ferwerderadiel en Kollumerland c.a.

Heeft u hoge energiekosten voor uw woning? Wilt u uw  woning isoleren? Of toch zonnepanelen, een zonneboiler of een warmtepomp? Als u niet weet waar u moet beginnen? Stuur dan nu een mail naar duurzaam@ddfk.nl voor een afspraak met een onafhankelijk energieadviseur.

Bezoek aan huis
Als u zich aanmeldt voor het project, komt er een adviseur bij u thuis langs en wordt bekeken hoe energiezuinig uw huis is. Hiervoor kijken ze onder andere naar uw energieverbruik. Verder kijken ze naar de isolatie, ramen en verwarming van uw woning. Op basis van deze informatie geven zij u persoonlijke tips en adviezen. Niet alleen over het besparen van energie in uw huis, maar ook over het opwekken van energie. Bovendien kunnen zij u informatie verschaffen over subsidies en het aanvragen van een energiebespaarlening. Een bezoek van de adviseurs is geheel vrijblijvend!

Benieuwd naar hoe u uw woning energiezuinig kunt maken en daarmee kunt besparen op uw energiekosten? Meld u dan aan voor een bezoek van de adviseurs door een e-mail te sturen naar duurzaam@ddfk.nl.