Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.
Afbeelding Gratis advies aan huis van een lokale energiecoach uit Hellendoorn

Gratis advies aan huis van een lokale energiecoach uit Hellendoorn


Wil je ook jouw woning verduurzamen, maar weet je nog niet wat voor jouw huis de beste oplossingen zijn? Heb je op het internet wel naar informatie gezocht, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Schakel dan de hulp in van een energiecoach. Onze energiecoaches zijn noabers, mensen met hart voor Hellendoorn. Geheel kosteloos komt hij of zij bij jou langs om deskundig en begrijpelijk advies te geven over jouw woning. Jouw wensen en behoeften zijn leidend. Wil je kosten en/of energie besparen en daarom ‘iets’ aan jouw huis laten doen. Of heb je bijvoorbeeld tocht of vochtproblemen en daardoor een woning die minder comfortabel is dan je graag zou willen? De energiecoaches zijn ook in het bezit van een warmtebeeldcamera. Zelfs voor grotere projecten als een verbouwing of groot onderhoud komt de energiecoach graag langs om mee te denken. Jouw energiecoach kan je ook vertellen welke relevante subsidies er bestaan. Jouw voordeel? Gratis advies en een prettig en toekomstbestendig huis. 

Schrijf je in voor een kosteloos advies aan huis
 

 
 
Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gedeeld met een wooncoach uit Hellendoorn
Wij gaan zorgvuldig met je persoonsgegevens om. In onze privacyverklaring kun je bekijken wat wij met jouw gegevens doen.

Wat doet een energiecoach?

Wanneer jij je hebt ingeschreven via het bovenstaande formulier zal één van de energiecoaches contact met je opnemen. Jouw wensen en behoeften zijn leidend tijdens het adviesgesprek. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je kosten wilt besparen en daarom ‘iets’ aan jouw huis wilt laten doen. Een andere mogelijkheid is dat je energie wilt besparen en hierover advies wilt. Maar ook bij vragen over wooncomfort kan de energiecoach je helpen. Immers, tocht of vochtproblemen maken de woning minder comfortabel dan je graag zou willen. Zelfs voor grotere projecten als een verbouwing of groot onderhoud komt de energiecoach graag langs. Jouw voordeel? Gratis advies en een toekomstbestendig huis.