Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.
Gratis bezoek van energiecoach - Heemstede

Ga naar:


Besparen na gratis bezoek van energiecoach
Slimme tips om energie te besparen, gratis bespaarproducten en verder geen enkele verplichting of vervolg. Behalve dan een lagere energierekening. Dat kan met de gratis energiecoach van !WOON. De energiecoach komt bij u thuis of kan met u videobellen om u tips te geven hoe u minder energie kunt gebruiken. Minder verbruik betekent lagere energiekosten. Energiecoaches zijn vrijwilligers, getraind en begeleid door !WOON. Ook wanneer u al energiebewust bent, kan het bezoek u nieuwe inzichten geven.

Wat kunt u besparen?
Op de kale huurprijs heeft u weinig invloed, wel kunt u besparen op uw woonlasten door uw energierekening omlaag te brengen. De energiecoach neemt verschillende kleine bespaarproducten mee naar uw huis, zoals radiatorfolie, tochtband, een waterbesparende douchekop en ledlampen. U mag voor €20,- aan bespaarproducten (inkoopprijs) uitkiezen. Hier betaalt u niets voor, want de kosten worden betaald door de Gemeente en Provincie Noord-Holland. Na het bezoek van de energiecoach ontvangt u een bespaarrapport op maat met daarin alle bespaarmogelijkheden voor uw huishouden.

Energiecoachgesprek in corona-tijd
!WOON biedt nu ook de mogelijkheid om te videobellen met één van onze energiecoaches. Mocht u toch liever een gesprek aan huis hebben, houden we uiteraard rekening met de richtlijnen. Er worden geen handen geschud, bij milde klachten wordt er afgebeld en er wordt voldoende afstand gehouden. Het gesprek buiten voeren is ook een mogelijkheid.

Waar wacht u nog op?
Verschillende vrijwillige energiecoaches bezoeken momenteel hun buurtbewoners. Wilt u ook gebruik maken van dit aanbod en een bezoek krijgen van een coach uit de buurt? Meld u dan aan voor een bezoek op www.wooninfo.nl/energiecoach of bel naar 020 5230190.