Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.
Afbeelding Lokaal advies Leusden

Lokaal advies Leusden

Leusden heeft de campagne ‘IkWilWatt’ waarmee ze inwoners wil stimuleren en helpen hun woning klaar te maken voor de toekomst. Bewoners kunnen onder andere gebruik maken van ondersteuning door energiegidsen. Dat zijn dorpsgenoten die je de weg wijzen bij de vele vragen die op je afkomen als je aan de slag wilt met het verduurzamen van je woning. Ze kunnen ook een warmtescan maken van je woning. Daarnaast is er een lokale energieadviseur beschikbaar. Deze kan voor een bescheiden eigen bijdrage van € 49,50 een scan kan maken van de woning. Zo’n scan geeft inzicht in de mogelijkheden om je huis te verduurzamen en de kosten en baten daarvan. 

Lokaal advies

Kies één van de lokale hulpmiddelen hieronder. Vul dan jouw gegevens en je keuze in op het digitale inschrijfformulier en kies ‘verstuur aanvraag’. Binnen enkele dagen wordt er contact met je opgenomen door iemand van de campagne ‘IkWilWatt’ die is ondergebracht bij ‘De Groene Belevenis’.


Inschrijfformulier

Door onderstaand formulier in te vullen en op te sturen ga je ermee akkoord dat jouw contact- en persoonsgegevens worden opgeslagen en gedeeld met het Duurzaam Bouwloket, gemeente Leusden en de adviseurs van 'IkWilWatt'.
Jouw gegevens worden enkel en alleen gebruikt voor doeleinden die betrekking hebben op de campagne 'IkWilWatt'.

Wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om.

 
Ik schrijf me in voor...
Een Warmtescan
Een Energiegids
Een Energiescan
 


IkWilWatt 

Met de campagne IkWilWatt willen de daarin samenwerkende partijen inwoners van Leusden inspireren, stimuleren, informeren en ontzorgen op weg naar een huis dat klaar is voor de toekomst. Een lagere energierekening, meer wooncomfort, minder CO2 uitstoot en minder afhankelijk van (aard)gas. Daarvoor organiseren ze activiteiten en bieden ze ondersteuning aan inwoners van de gemeente Leusden. Meer informatie vindt u op https://ikwilwatt.nl.