Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.
Afbeelding Soester advies aan huis

Soester advies aan huis


Energieloket_SoestIn Soest werken gemeente, inwonerinitiatief Energie Actief Soest en Bedrijvenalliantie Energiezuinig Soest sinds 2016 samen om woningeigenaren te stimuleren en te helpen bij het nemen van energiebesparende maatregelen aan hun woning. Er zijn een aantal lokale, Soester, hulpmiddelen ontwikkeld in die tijd. Je kunt deze hulpmiddelen nog steeds aanvragen. Je krijgt dan persoonlijke ondersteuning en onafhankelijk advies van een inwoner van of professional uit Soest.

Lokaal advies

Kies één van de lokale hulpmiddelen hieronder. Vul dan je gegevens en je keuze in op het digitale inschrijfformulier en kies ‘verstuur aanvraag’. Binnen enkele dagen wordt er contact met je opgenomen door iemand van Energie Actief Soest. Dit inwonerinitiatief wordt ondersteund door de gemeente Soest.

Inschrijfformulier

Door onderstaand formulier in te vullen en op te sturen ga je ermee akkoord dat jouw contact- en persoonsgegevens worden opgeslagen en gedeeld met het Duurzaam Bouwloket, gemeente Soest en Energie Actief Soest.

Wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om.

 
Ik schrijf me in voor...
Een Warmtescan
Een Energiecoach
Een Energiescan
 
Ik wil meer weten over...
Inwonersinitiatief Energie Actief Soest
 


Actieve inwoners in Soest 

Energie Actief Soest is een initiatief van inwoners van Soest die op vrijwillige basis mede-inwoners willen helpen hun woning energiezuinig te maken en het gebruik van duurzame energie te bevorderen. Wil je meer weten over Energie Actief Soest?
Lees meer over Energie Actief Soest.


Actieve bedrijven in Soest

In Soest werken (vooral) lokale bedrijven samen in de Bedrijvenalliantie Energiezuinig Soest. Samen kunnen ze alle maatregelen verzorgen, die jouw huis klaar maken voor de toekomst. Ze bieden je ‘vakmanschap dichtbij’. Je bepaalt natuurlijk zelf of je daarvan gebruik wilt maken. Je vindt Bedrijvenalliantie op https://energiezuinigsoest.nl