Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.
Afbeelding Soester advies aan huis

Soester advies aan huis

Energieloket_Soest
In de gemeente Soest kunnen inwoners geholpen worden op weg naar een huis dat klaar is voor de toekomst. Dat gebeurt door bewonersinitiatief Energie Actief Soest. Zij kunnen u op verschillende manieren helpen: 

Direct aanvragen

 
Ik schrijf me in voor:

Let op! Het is een keuzemenu. Er is één optie mogelijk.

 
Algemene voorwaarden
Door dit formulier in te vullen en op te sturen ga je ermee akkoord dat jouw contact- en persoonsgegevens worden opgeslagen en gedeeld met het Duurzaam Bouwloket, gemeente Soest en Energie Actief Soest. Wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om.
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.
 


Wil je meer weten over bewonersinitiatief Energie Actief Soest? Wil je hun Nieuwsbrief ontvangen? Of wil je actief worden als vrijwilliger? Ga dan naar www.energieactiefsoest.nl.
 

Actieve inwoners in Soest 

Energie Actief Soest is een initiatief van inwoners van Soest die op vrijwillige basis mede-inwoners willen helpen hun woning energiezuinig te maken en het gebruik van duurzame energie te bevorderen. Wil je meer weten over Energie Actief Soest?
Lees meer over Energie Actief Soest.


Actieve bedrijven in Soest

In Soest werken (vooral) lokale bedrijven samen in de Bedrijvenalliantie Energiezuinig Soest. Samen kunnen ze alle maatregelen verzorgen, die jouw huis klaar maken voor de toekomst. Ze bieden je ‘vakmanschap dichtbij’. Je bepaalt natuurlijk zelf of je daarvan gebruik wilt maken. Je vindt Bedrijvenalliantie op https://energiezuinigsoest.nl