Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.
Afbeelding Lokaal advies Woudenberg

Lokaal advies Woudenberg

 

Woudenberg heeft een campagne ‘Energie in Woudenberg’ die inwoners stimuleert hun woning klaar te maken voor de toekomst en ze daarbij op weg helpt. ZZe kunnen daarbij ook gebruik maken van ondersteuning door dorpsgenoten. Er zijn energiecoaches die je de weg wijzen bij de vele vragen die op je afkomen als je aan de slag wilt met uw woning. Ze kunnen ook een warmtescan maken van jouw woning. En er is een lokale energieadviseur die een scan van jouw woning kan maken voor een bescheiden eigen bijdrage van € 49,50. Dit geeft inzicht in de mogelijkheden van het verduurzamen van jouw woning en de kosten en baten daarvan. 


Lokaal advies

Kies één van de lokale hulpmiddelen hieronder. Vul dan uw gegevens en uw keuze in op het digitale inschrijfformulier en kies ‘verstuur aanvraag’. Binnen enkele dagen wordt er contact met u opgenomen door iemand van de campagne ‘Energie in Woudenberg’. 

Schrijf je in!


Energie in Woudenberg 

Met de campagne ‘Energie in Woudenberg’ willen de gemeente Woudenberg en Stichting Duurzaam Woudenberg inwoners inspireren, stimuleren, informeren en ontzorgen op weg naar een huis dat klaar is voor de toekomst. Een lagere energierekening, meer wooncomfort, minder CO2 uitstoot en minder afhankelijk van (aard)gas. Daarvoor worden activiteiten georganiseerd en wordt ondersteuning geboden aan inwoners van de gemeente Woudenberg. Meer informatie vindt je op https://energie-in-woudenberg.nl.