Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.
Afbeelding 200 Gratis Energiescans voor Woningeigenaren in Olst-Wijhe

200 Gratis Energiescans voor Woningeigenaren in Olst-Wijhe

Vraag een energiescan aan bij de energievakman Salland !

Wil jij een comfortabeler huis én besparen op je energierekening? Ga dan aan de slag met het verduurzamen van je huis! We organiseren verschillende acties om onze inwoners hiermee te helpen. Je kunt onder andere een gratis energiescan aanvragen. Dit is speciaal bedoeld voor inwoners van Olst-Wijhe met een koopwoning.

De energiescan wordt uitgevoerd door een energievakman, iemand die veel kennis heeft van energiebesparing in huis. Je ontvangt vooraf een vragenlijst over jouw huis, maakt samen met de energievakman een rondje door het huis en daarna ontvang je tips en aanbevelingen op maat. De energievakmannen helpen je graag.

Wil je een gratis energiescan aanvragen? Vul dan het contactformulier in op onze website:  Aanvraagformulier Energiescan

Een medewerker van gemeente Olst-Wijhe neemt hierna spoedig contact met je op voor het inplannen van een gratis energiescan met een Sallandse Energievakman. Ter voorbereiding op de energiescan vragen we na je aanmelding om enkele gegevens over jouw huis en woonsituatie.