Afbeelding Onafhankelijk advies Zeeland
Onafhankelijk advies Zeeland

De RRE helpt je om overzicht te krijgen met energieadvies

Wil je graag je woning verduurzamen maar zie je met alle opties en aanbieders door de bomen het bos niet meer? De RRE (Regeling Reductie Energieverbruik) helpt je graag bij het zetten van de tweede stap in de verduurzaming van je woning: overzicht over je mogelijkheden. Helder, compleet en met onafhankelijk advies voor de beste maatregelen en volgorde in jouw situatie. 

Onafhankelijk energieadvies
Dit persoonlijke advies richt zich op alle energiebesparende maatregelen en kijkt hoe deze op elkaar kunnen worden afgestemd binnen een integraal plan van aanpak. Je krijgt een totaaloverzicht van mogelijkheden voor verduurzaming van je woning met het oog op minder en groener energiegebruik. Als je specifieke vragen hebt, kan het advies uiteraard naar wens worden uitgebreid. 

Energiebesparing/CO2 reductie 
Er kunnen 1.200 energieadviezen worden uitgevoerd binnen de subsidieperiode. We verwachten hiermee samen een CO2-reductie van ca. 204 ton te realiseren

Kosten en voorwaarden
De RRE stelt per woning een voucher beschikbaar, die tot 31 maart 2021 kan worden verzilverd als korting op een onafhankelijk energieadvies. Voor het basisadvies betaal je dan nog € 34,00 zelf.

Let op: Je aanmelding voor het energieadvies van Energiek Zeeland is pas volledig wanneer u zich ook heeft aangemeld bij Energiek Zeeland. Na de bevestiging van je aanvraag ontvang je per mail meer (praktische) informatie. In deze mail staat onder andere de link met informatie over het aanmelden bij Energiek Zeeland. 

Vraag nu jouw RRE voucher aan voor een energieadvies via de aanmeldknop hieronder.

Aanmelden_RRE_Zeeland