Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.
Afbeelding Onafhankelijk advies Zeeland

Onafhankelijk advies Zeeland

De RRE helpt je om overzicht te krijgen met energieadvies

Wil je graag je woning verduurzamen maar zie je met alle opties en aanbieders door de bomen het bos niet meer? De RRE (Regeling Reductie Energieverbruik) helpt je graag bij het zetten van de tweede stap in de verduurzaming van je woning: overzicht over je mogelijkheden. Helder, compleet en met onafhankelijk advies voor de beste maatregelen en volgorde in jouw situatie. 

Onafhankelijk energieadvies
Je kan kiezen van wie je het advies ontvangt, Energiek Zeeland, DELTA Energie of Bouwadvies Zeeland:

Energiek Zeeland
Dit persoonlijke advies richt zich op alle energiebesparende maatregelen en kijkt hoe die afgestemd kunnen worden op uw wensen en beschikbare budget. Als het advies klaar is, kunt u met 1 druk op de knop offertes aanvragen zonder hier zelf nog iets voor te hoeven doen. Maatregelen uit het advies, die u nog niet wilt of kunt uitvoeren, blijven voor u beschikbaar.

Heeft u reeds een aanvraag voor een adviesgesprek van Energiek Zeeland ingediend en eveneens een voorlopig adviesplan op de website van Energiek Zeeland aangemaakt dan zullen wij contact opnemen om een afspraak in te plannen zodra wij weer op huisbezoek mogen gaan. Inmiddels bieden wij ook de mogelijkheid om het advies online te verzorgen. Op deze wijze hebben we inmiddels tientallen klanten van een goed advies kunnen voorzien. Let op, zonder een ingevuld voorlopig adviesplan op de website van Energiek Zeeland kunnen wij uw aanvraag niet in behandeling nemen. 

DELTA Energie
Het DELTA Op-maatadvies wordt uitgevoerd door een gecertificeerd en onafhankelijk energieadviseur. Het levert je een compleet adviesrapport op waarin bovendien het huidige energielabel van je huis officieel wordt vastgesteld en geregistreerd. Een prima basis dus om vervolgens je huis echt te verduurzamen en stappen te zetten naar een beter energielabel. Je huis wordt door de energieadviseur van DELTA op 150 punten gecheckt. Zo ontstaat het meest complete adviesrapport dat je je maar kunt wensen. Bovendien kijkt het DELTA Op-maatadvies niet alleen naar energiebesparing. Het geeft je ook adviezen om het comfort en de veiligheid in je huis verder te verbeteren.

Bouwadvies Zeeland
Duidelijkheid hoe uw energieverbruik te reduceren? Wat past bij uw woning en wat is er mogelijk? Wat is uw directe besparing en welke investeringen zijn toepasbaar en financieel aantrekkelijk? Naast een fysieke check van uw woning krijgt u een compleet Energie Reductie Plan waarin alle maatregelen duidelijk zijn aangegeven. Een eerste stap naar het genieten van een duurzame(re) woning en minimalisatie van uw energiekosten! 

Energiebesparing/CO2 reductie 
Er kunnen 1.200 energieadviezen worden uitgevoerd binnen de subsidieperiode. We verwachten hiermee samen een CO2-reductie van ca. 204 ton te realiseren

Kosten en voorwaarden
De RRE stelt per woning een voucher beschikbaar, die tot 31 december 2021 kan worden verzilverd als korting op een onafhankelijk energieadvies. Voor het basisadvies van Energiek Zeeland betaal je dan nog € 34,00 zelf. Voor het advies van DELTA Energie of Bouwadvies Zeeland betaal je dan nog € 263,00 zelf.

Let op: Je aanmelding voor het energieadvies is pas volledig wanneer u zich ook heeft aangemeld bij Energiek Zeeland, DELTA Energie óf Bouwadvies Zeeland. Na de bevestiging van je aanvraag ontvang je per mail meer (praktische) informatie. In deze mail staat onder andere de link met informatie over het aanmelden bij Energiek Zeeland, DELTA Energie of Bouwadvies Zeeland. 

Vraag nu jouw RRE voucher aan voor een energieadvies via de aanmeldknop hieronder.Meer informatie: https://energiekzeeland.nl/plan-maken/  & https://www.deltaenergie.nl/energieproducten/energieadvies/ & www.bouwadvies-zeeland.nl/energie-reductie-plan/