Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.
Afbeelding Wijkgerichte aanpak energiebesparing Roelofarendsveen-Noord

Wijkgerichte aanpak energiebesparing Roelofarendsveen-Noord

Het Duurzaam Bouwloket heeft in opdracht van de gemeente Kaag en Braassem in Roelofarendsveen Noord een wijkaanpak uitgevoerd. Voor 5 woningtypen in Roelofarendsveen Noord zijn energieadviezen opgesteld welke als referentie gelden voor de rest van de wijk. Met deze referentiewoningen zijn de mogelijkheden voor energiebesparing, energieopwekking, (lucht)kwaliteit en comfortverbetering in kaart gebracht.

Door te klikken op de onderstaande foto's kunt u het maatwerkadvies vinden welk het meest van toepassing is op uw woning.

        
    

Het Duurzaam Bouwloket heeft een Onderhoudskalender ontwikkeld zodat u weet wanneer de verschillende onderdelen van uw woning onderhoud nodig hebben. Hierdoor zorgt u er voor dat uw woning gezond en comfortabel blijft. Door te klikken op de onderstaande foto's kunt u gemakkelijk de onderhoudskalender en de presentatie van 7 november 2017 downloaden.

    

Nog vragen?
Mocht u verder nog vragen hebben over het duurzaam (ver)bouwen, energiebesparing, energieopwekking en financieringsmogelijkheden kunt u contact opnemen via de helpdesk.