Logo Duurzaam Bouwloket

Subsidie energiebesparing Baarn

voor Huurder en Huiseigenaar

Gratis energiebesparende maatregelen t.w.v. € 70,-

Logo Baarn

Gemeente Baarn helpt haar inwoners graag verder met energie besparen. Dit is goed voor het klimaat én je portemonnee. Om jou een kleine stap op weg te helpen biedt de gemeente een subsidie aan waarmee je eenmalig voor € 70,- aan gratis energiebesparende producten kan aanschaffen via één van onderstaande opties. Bekijk de maatregelenlijst en de subsidieverordening voor meer informatie over de regeling.

31-07-2022 Datum
einde RREW regeling
980 Bewoners
gingen je al voor
€ 1.750,- Budget
over voor huurders
€ 0,- Budget
over voor woningeigenaren
Maak gebruik van één van deze opties:

Geld terug over aangeschafte producten

Heb je al energiebesparende producten aangeschaft? Maak dan gebruik van de geld terug regeling.

Meer informatie / aanvragen

Gratis online winkelen

Ga naar de webwinkel en bestel daar direct gratis energiebesparende producten. In de winkelwagen wordt het subsidiebedrag verrekend.

Ga naar de webwinkel

Energiecoaches


De EnergieCoaches van EnergiekBaarn helpen je graag om jouw huis energiezuinig en comfortabel te maken. Dat doen ze gratis. Ze bekijken samen met je welke maatregelen in jouw woning het meeste opleveren en welke producten je daarvoor kunt bestellen. Je kunt een afspraak maken met een EnergieCoach via www.energiekbaarn.nl/energiecoaches.

Hoe is deze subsidieregeling tot stand gekomen?

Alle Nederlandse gemeenten hebben de mogelijkheid gekregen om zich bij de Rijksoverheid in te schrijven voor de Regeling Reductie Energiegebruik Woningen (RREW). Het doel van deze regeling is dat gemeenten hun woningeigenaren en huurders stimuleren om energie te besparen, door te beginnen met kleine maatregelen. De gemeente heeft deze subsidieregeling toegewezen gekregen en biedt deze aan via het Duurzaam Bouwloket, het energieloket van de gemeente.