Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.
Afbeelding Slimme Meter Data

Slimme Meter Data

TNO voert samen met Duurzaam Bouwloket en de Omgevingsdienst IJmond een opdracht uit voor de Provincie Noord-Holland. Eén van de doelen is om te onderzoeken hoe slimme meter data het advies voor verduurzaming of aardgasvrij maken van uw woning kan verbeteren. 

In de wijkaanpak van Duurzaam Bouwloket wordt vooral gekeken naar het verlagen van de energie voor het verwarmen van de woning, zoals vloer-. dak- of gevelisolatie of vervanging van de beglazing. Daarnaast kan het voor jou bijvoorbeeld de moeite waard zijn om warmte terug te winnen uit het douchewater als je vaak doucht. Daar kun je aan denken als je toch de badkamer wilt verbouwen. Als je veel elektriciteit gebruikt wanneer je afwezig bent, loont het de moeite om te kijken naar sluipgebruik van apparatuur of de energiezuinigheid van koelkasten of vriezers. Dat soort adviezen hopen we uit de slimme meter data te kunnen halen. Zo kunnen we aanvullende energiemaatregelen adviseren die voor jou het meest relevant zijn.  

We kunnen maar voor een beperkt aantal bewoners een aanvullend advies aanbieden op basis van de slimme meterdata . Aan de andere kant kan TNO onderzoeken wat wel en niet mogelijk is met een analyse van slimme meter data. 

Meld je hier aan!

 
Ik meld mij aan vanuit Kerkbeek (Heemskerk) voor het uitlezen van mijn slimme meter *
Ik meld mij aan vanuit De Koog (Uitgeest) voor het uitlezen van mijn slimme meter *
Ik meld mij aan vanuit Zee- en Duinwijk (Velsen) voor het uitlezen van mijn slimme meter *
Ik meld mij aan vanuit Vondelkwartier (Beverwijk) voor het uitlezen van mijn slimme meter *
 
 
Wij gaan zorgvuldig met je persoonsgegevens om. In onze privacyverklaring kun je bekijken wat wij met jouw gegevens doen.


* Met het invullen van dit formulier ga ik akkoord dat mijn gegevens zullen worden gedeeld met de partners in het project: Duurzaam Bouwloket, TNO en de Omgevingsdienst IJmond

Veelgestelde vragen