Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.

Subsidie voor duurzame maatregelen

De gemeente Zoeterwoude wil haar inwoners stimuleren om duurzaamheidsmaatregelen te nemen. Hiervoor heeft de gemeente de Verordening Duurzaamheidssubsidie Zoeterwoude 2019 vastgesteld en is ingegaan op 1 januari 2019. De verordening vervalt met ingang van het jaar waarvoor de raad geen bedrag als subsidieplafond in de gemeentebegroting heeft opgenomen. Het subsidiebedrag voor 2021 is vastgesteld op € 115.000,-. De Omgevingsdienst West-Holland voert namens de gemeente deze subsidieverordening uit.

Heeft u subsidie toegekend gekregen en wilt u een gereedmelding indienen? Gebruikt u hiervoor het gereedmeldingsformulier onderaan deze pagina.

Het advies van de Omgevingsdienst West-Holland is om eerst de voorwaarden te lezen voordat u begint met uw aanvraag. Dan weet u wanneer u wat moet doen. Het is niet mogelijk om een papieren formulier op te vragen en of retour te sturen. Het aanvraagproces gaat digitaal. Wanneer u problemen ondervindt met het invullen van het formulier, neemt u dan contact op met de Omgevingsdienst West-Holland via duurzaam@odwh.nl of 071-4083300.

Agenda
Initiatieven uit jouw gemeente

Geen initiatieven uit jouw gemeente op dit moment.