Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.
Afbeelding Verduurzamen in Den Helder

Verduurzamen in Den Helder

Webinar kleine energiebesparende maatregelen 

Op dinsdag 8 november om 19:30 uur heeft een onafhankelijk adviseur van het Duurzaam Bouwloket een presentatie over kleine energiebesparende maatregelen gegeveb. Hierin wordt uitgelegd welke maatregelen je kunt treffen, wat voor effect deze maatregelen hebben en hoeveel je ermee kunt besparen. Ook wordt toegelicht hoe je eigen gedrag in huis van invloed is op je energieverbruik. Met kleine veranderingen kun je al energie besparen. 

Klik hier voor meer informatie en het webinar

Webinar isoleren 

Op woensdag 9 november om 19:30 uur heeft een onafhankelijk adviseur van het Duurzaam Bouwloket een presentatie over de inkoopactie, woningisolatie, subsidies en financieringsmogelijkheden gegeven. Het isoleren van de woning zorgt voor een energiezuinige en toekomstbestendige woning. 

Bekijk de replay van het webinar

Klik hier voor meer informatie over de inkoopactie 

Webinar warmtepompen 

Op maandag 14 november om 19:30 uur heeft een onafhankelijk adviseur van het Duurzaam Bouwloket een presentatie over de warmtepomp gegeven. Naast de technische informatie wordt vertelt wat een warmtepomp betekent in de praktijk, zoals hoeveel geluid hij maakt en hoeveel ruimte nodig is. 

Bekijk de replay van het webinar

Klik hier voor meer informatie over de inkoopactie