Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.
Afbeelding Comfortabel en Energiezuinig wonen met een warmtepomp? Bekijk deze twee webinars!

Comfortabel en Energiezuinig wonen met een warmtepomp? Bekijk deze twee webinars!

 

In een energieneutraal huis woon je comfortabel, wek je jouw eigen energie op en gebruik je zo min mogelijk energie. Zo ben je klaar voor jouw duurzame toekomst. Het energieneutraal maken van je huis is best ingrijpend. Het vraagt, bij oudere woningen, meestal een pakket aan maatregelen. Deze maatregelen kun je in één keer nemen, bij een flinke verbouwing, maar ook stap voor stap. Het plaatsen van een warmtepomp is voor veel woningen, nadat de woning stevig is geisoleerd, een logische maatregel. 

We snappen dat je hierbij wel wat hulp kan gebruiken. Daarom hebben we webinars georganiseerd.

Zo  kun je het basiswebinar ‘Energieneutraal verbouwen’ terugkijken. In dit webinar van ruim 1 uur wordt verteld hoe je je woning zo kan isoleren dat je deze met een warmtepomp kan verwarmen. Ook wordt ingegaan op het belang van goed ventileren. Want in een goed geïsoleerde woning is meer aandacht voor ventilatie nodig.

Daarnaast is er een webinar speciaal over warmtepompen. In dit webinar wordt aangegeven welke typen er zijn, hoe ze werken en wanneer je welk type het beste toe kan passen.

Gratis en vrijblijvend

Je kunt deze webinars terugkijken door je inschrijven via onderstaande linken: 

Webinar Energie Neutraal verbouwen terugkijken

Webinar Warmtepompen terugkijken

Ervaringsverhalen

Wil je alvast inspiratie opdoen? Lees dan het verhaal van Hette of Akkelien, waarin zij vertellen hoe zij hun woning verbouwd hebben.

Kieswijzer energieneutraal verbouwen opvragen?

Wil je het verhaal nog eens rustig nalezen? Kijk dan in de kieswijzer ‘Energieneutraal verbouwen’