Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.
Afbeelding Initiatieven voor verduurzamen in jouw buurt

Initiatieven voor verduurzamen in jouw buurt

In veel Zwolse wijken werken inwoners er samen aan om energiezuiger te worden. Bijvoorbeeld door over te gaan naar duurzamere energiebronnen. Voor een beter milieu en prettigere leefomgeving voor ons allemaal, maar ook voor meer wooncomfort en lagere energiekosten.

Samen krijgen we meer voor ekaar! Doe jij mee? Klik op de kaart hieronder op een wijk, en ontdek de initiatieven bij jou in de buurt en hoe je met ze in contact kunt komen. Of bekijk de tabel onder de kaart, daar staan alle gegevens op een rijtje.

De initiatieven hebben zich verenigd in het Platform Duurzaam Zwolle. Deze vereniging biedt ondersteuning aan initiatieven voor de verduurzaming van Zwolle, óók voor toekomstige initiatieven en plekken in Zwolle die nu nog niet bereikt worden. Kijk ook op de website Platform Duurzaam Zwolle.

Gebied Contactgegevens initiatief
Aa-landen Meer weten? Ga naar de website van de Groene Aa.
Assendorp Meer weten? Ga naar de website van 50 Tinten Groen Assendorp.
Assendorp, Hanzeland In deze buurt is helaas nog geen initiatief bekend. Wil je met je buren aan de slag met energie besparen, of wil je een initiatief aanmelden? Mail naar energietransitie@zwolle.nl, dan helpen we je verder.
Berkum Meer weten? Ga naar de website van Berkum Energieneutraal.
Binnenstad Meer weten? Ga naar de website van Binnenstad Duurzaam.
Dieze Meer weten? Ga naar de website van Wijbedrijf Dieze
Holtenbroek Meer weten? Ga naar de website van Groen Holtenbroek
Kamperpoort-Veerallee Meer weten? Ga naar de website van Kamperpoort Zwolle.
Marsweteringlanden In deze buurt is helaas nog geen initiatief bekend. Wil je met je buren aan de slag met energie besparen, of wil je een initiatief aanmelden? Mail naar energietransitie@zwolle.nl, dan helpen we je verder.
Poort van Zwolle
In deze buurt is helaas nog geen initiatief bekend. Wil je met je buren aan de slag met energie besparen, of wil je een initiatief aanmelden? Mail naar energietransitie@zwolle.nl, dan helpen we je verder.
Soestweteringlanden In deze buurt is helaas nog geen initiatief bekend. Wil je met je buren aan de slag met energie besparen, of wil je een initiatief aanmelden? Mail naar energietransitie@zwolle.nl, dan helpen we je verder.
Stadshagen Meer weten? Ga naar de website van Stadshagen Doet Groen.
Tolhuislanden Meer weten? Ga naar de website van Duurzaam Tolhuislanden.
Vechtlanden In deze buurt is helaas nog geen initiatief bekend. Wil je met je buren aan de slag met energie besparen, of wil je een initiatief aanmelden? Mail naar energietransitie@zwolle.nl, dan helpen we je verder.
Westenholte Meer weten? Ga naar de website van Buurzaam Westenholte.
Wijthmen Meer weten? Ga naar de website van Wijthmen.
Wipstrik Meer weten? Ga naar de website van Energiek Wipstrik.
Zwolle-Zuid Meer weten? Ga naar de website van Het Groene Zuiden.
Zwolle algemeen
Meer weten? Ga naar de website van Blauwvinger Energie.