Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.
Afbeelding Webinars Energiezuinig & comfortabel wonen

Webinars Energiezuinig & comfortabel wonen

Onafhankelijk energieadviseur Jan Nieuwveld geeft je in onze webinars de belangrijkste informatie om aan de slag te gaan met het energiezuinig maken van jouw woning. Hij geeft technische informatie en gaat in op praktische mogelijkheden. Ook vertelt hij over de mogelijke kosten en welke subsidies en regelingen er zijn. Ieder webinar is gratis en vrijblijvend te kijken. Deze webinars worden je aangeboden door het project Energiezuinig & comfortabel wonen. Een project van de gemeenten Dalfsen, Hardenberg, Raalte, Staphorst, Steenwijkerland en Zwartewaterland. 

Webinars bekijken

De webinars die in het voorjaar van 2024 zijn  gegeven zijn nu terug te kijken. Deze webinars zijn tot september gratis te kijken. In het najaar geven we nieuw webinars. Binnenkort vind je de data hiervan op deze pagina. Klik op de naam van het webinar om naar het filmpje te gaan. 

 

Meer informatie

In de Kieswijzer vind je allerlei mogelijke maatregelen om jouw woning energiezuinig en comfortabel te maken. De Kieswijzer geeft informatie over verschillende isolatiematerialen, verwarmingsmogelijkheden  en warmtepompen. In een stroomschema zie je wat het beste past bij jouw woning en wensen. Download hier onze gratis Kieswijzer.
Ook kun je  gebruik maken van een advies van een nafhankelijke energieadviseur. De adviseur bekijkt jouw woning en brengt in beeld welke maatregelen nodig zijn om jouw woning energiezuinig te maken. Je ontvangt een rapport en zo nodig een telefonische toelichting. Dit advies kost € 650,- inclusief btw, waarvan € 325,- voor jouw rekening is. Jouw gemeente betaalt het andere deel. Ondersteuning van de adviseur kun je aanvragen na het kijken van het webinar Energiezuinig & comfortabel wonen. Wil je meer informatie? Stuur een e-mail naar duurzaam@hardenberg.nl (Hardenberg registreert ook voor de gemeenten Dalfsen, Raalte, Staphorst, Steenwijkerland en Zwartewaterland).

Lees meer over het project Energiezuinig & comfortabel wonen West-Overijssel.