Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.
Afbeelding Energiezuinig & comfortabel wonen

Energiezuinig & comfortabel wonen

Jouw woning energiezuinig maken? Bekijk onze gratis webinars!

Woon je in de gemeente: Dalfsen, Raalte, Staphorst, Steenwijkerland, Zwartewaterland of gemeente Hardenberg? Dan bieden wij je hulp bij het energiezuinig maken van jouw woning. Lees hieronder alles over onze gratis webinars en bijeenkomsten, de uitgebreide kieswijzer en de hulp van onze energieadviseur.

Gratis webinars en een bijeenkomst

Het energiezuinig maken van je huis is ingrijpend. Dit vraagt meestal om verschillende maatregelen en veel kennis van zaken. We begrijpen dat je hierbij hulp kunt gebruiken. Tijdens onze gratis webinars bieden we die hulp met onafhankelijke informatie. Ook beantwoorden we vragen.

Button voor pagina webinars


 

Kieswijzer

In onze Kieswijzer vind je allerlei mogelijke maatregelen om jouw huis energiezuinig en comfortabel te maken. De Kieswijzer geeft informatie over verschillende materialen en in een stroomschema zie je wat het beste past bij jouw huis en wensen. Download hier onze gratis Kieswijzer.

Beeld voorkant Kieswijzer

 

 

 

 

 

 

 


Advies van een energieadviseur

Wij bieden hulp van een onafhankelijke energieadviseur. De adviseur bekijkt jouw woning en brengt in beeld welke maatregelen nodig zijn om jouw woning energiezuinig te maken. Dit plan maakt hij op basis van jouw wensen. Ook schat hij in wat de maatregelen gaan kosten. Je ontvangt deze rapportage en zo nodig een telefonische toelichting. Dit advies kost € 650,- inclusief btw, waarvan € 325,- voor jouw rekening is. Jouw gemeente betaalt het andere deel. Ondersteuning van deze adviseur kun je aanvragen na het kijken van het webinar Energiezuinig & comfortabel wonen. Wil je meer informatie? Stuur een e-mail naar duurzaam@hardenberg.nl (Hardenberg registreert ook voor de gemeenten Dalfsen, Raalte, Staphorst, Steenwijkerland en Zwartewaterland).

In aanvulling kun je warmtebeeldfoto’s van jouw woning laten maken. Hiermee komen de energielekken in beeld. Je ontvangt de foto’s met een korte toelichting. Dit kost € 250,- waarvan € 125,- voor jouw rekening is.
 

 Persoonlijke ervaringen

 Lees hier de ervaringen van andere inwoners uit West-Overijssel:


Project Energiezuinig & comfortabel wonen West-Overijssel

Het project Energiezuinig & comfortabel wonen is opgezet door de gemeenten Dalfsen, Hardenberg, Staphorst, Raalte Steenwijkerland en Zwartewaterland uit West-Overijssel.





 

In een energiezuinig huis woon je comfortabel, warm in de winter en koel in de zomer.