Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.
Afbeelding Energieneutraal verbouwen

Energieneutraal verbouwen

Wonen in een energieneutraal huis?                                                                                

In een energieneutraal huis woon je comfortabel, wek je jouw eigen energie op en gebruik je zo min mogelijk energie. Zo ben je klaar voor jouw duurzame toekomst. Het energieneutraal maken van jouw huis is best ingrijpend. Het gaat namelijk over een heel pakket aan maatregelen. Deze maatregelen kun je in één keer nemen, maar ook in stappen. 

We snappen dat je hierbij wel wat hulp kan gebruiken. Informatie vind je in onze brochure en onze webinars. Zoals het webinar Energieneutraal verbouwen en het webinar subsidies.Deze  zijn beiden nu online terug te kijken.

Ook kun je ondersteuning krijgen van een energieneutraal coach. De coach voorziet je van advies en kan samen met je een plan maken voor jouw woning met jouw wensen. Om je op weg te helpen biedt de gemeente een aantrekkelijke subsidie voor dit energieadvies. je betaalt voor dit advies slechts de helft van de kosten. Om gebruik te maken van de kennis van één van de adviseurs raden wij je aan een kennismakingsworkshop bij te wonen. Wil je al meer weten over onze energieneutraal adviseurs? Maak hier kennis met Douwe en lees hier over Jan.

Webinars en workshops

Meer weten over energieneutraal bekijken? In één uur bent u op de hoogte via het webinar Energieneutraal Verbouwen. Dit webinar is nu terug te kijken tot 1 juli 2021. Foto van Gees en Geert NapAls je grondig gaat verduurzamen, ga je ook investeren in jouw woning. De overheid kan daaraan bijdragen met subsidies en regelingen. Tijdens dit on-demand webinar vanuit het project Energieneutraal Verbouwen krijg je meer informatie over subsidiemogelijkheden. In 40 minuten ben je op de hoogte van de mogelijkheden.

Ervaringsverhalen

Wil je alvast inspiratie opdoen? Lees dan de ervaringl van Marcel Wieling uit Zwartsluis: mensen laten zich afschrikken door de kosten terwijl dat mij erg meeviel. Of het verhaal van Gees en Geert Nap, waarin zij vertellen hoe zij hun woning energieneutraal hebben gemaakt.

Project Energieneutraal Verbouwen West-Overijssel

Het project Energieneutraal Verbouwen West-Overijssel, een regionaal project van zes Overijsselse gemeenten. Het project biedt ondersteuning aan huiseigenaren waarmee het energieneutraal verbouwen van jouw huis een stuk eenvoudiger wordt. Tijdens de workshop Energieneutraal Verbouwen hoort je hier meer over. In de workshops maakt je kennis met twee energieneutraal coaches.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over ons project? Lees onze brochure of neem contact met ons op via onderstaand formulier.

 
 
Ik ga akkoord met de voorwaarden