Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.
Energie besparen met een energiecoach in Weststellingwerf

Ga naar:

Benieuwd wat jij thuis kan doen om energie te besparen? Schakel de hulp van een energiecoach in!

Wat doet een energiecoach?
Een energiecoach komt gratis bij je langs om te kijken wat er in jouw woning mogelijk is. Dat kan gaan van een tochtstrip, brievenbusborstel en radiatorfolie tot het isoleren van de vloer, wand of spouwmuur. Daarnaast geeft de energiecoach jou persoonlijke tips, bijvoorbeeld over het ventileren van jouw huis en het instellen van de themostaat.

De energiecoach denkt met je mee en kan je helpen met eenvoudige maatregelen, zoals het plaatsen van radiatorfolie. Bij de grotere ingrepen, zoals het isoleren van jouw huis, raden we je aan om hulp te vragen van een specialist. De energiecoach kan je hier ook bij helpen.

Warmtebeeldcamera
De energiecoach heeft een warmtebeeldcamera. Hiermee kan de energiecoach in de winter de warmtelekken van jouw huis zichtbaar maken. De energiecoach geeft je op basis daarvan een advies.

Voordelen van een energiecoach
Direct:
0     Hulp bij het kiezen en in gang zetten van een besparingsmaatregel die bij jou past
0     Inzicht in de energieprestaties van jouw huis

In de toekomst:
0     Een beter klimaat want je bespaart CO²
0     Minder energieverbruik dus een lagere energierekening
0     Prettiger wonen in een comfortabeler huis

Vrijwillige energiecoaches
De adviesgesprekken met de energiecoaches worden geregeld door stichting De Duurzame Toekomst in samenwerking met gemeente Weststellingwerf. De energiecoaches zijn vrijwilligers die zijn opgeleid door het Duurzaam Bouwloket.

Meld je aan
Vanwege het coronavirus komen de energiecoaches tijdelijk niet langs voor advies. We bekijken op dit moment hoe de energiecoaches digitaal advies kunnen geven. Door je alvast aan te melden voor een advies van een energiecoach, blijf je op de hoogte van de (digitale) mogelijkheden. Geef bij je aanmelding aan dat het gaat om een  'advies van een energiecoach in Weststellingwerf'.  Aanmelden kan via: 
E: energiecoach@deduurzametoekomst.nl