Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.

Groepsaankoop zonnepanelen van start

Geplaatst op Vrijdag 15 Juni 2012 - Geschatte leestijd: 0 minuten, 45 seconden

Negentien Noord-Hollandse gemeenten gaan collectief zonnepanelen kopen. Dat doen ze samen met iChoosr, een organisatie gespecialiseerd in groepsaankopen.


Geïnteresseerde huiseigenaren en kleine ondernemers in Noord-Holland kunnen zich tot 23 september gratis en vrijblijvend inschrijven via de websiteSamenZonneEnergie.nl. Het gaat om de gemeenten: Alkmaar, Amstelveen, Bergen, Castricum, Den Helder, Drechterland, Enkhuizen, Haarlem, Heerhugowaard, Heiloo, Hollands Kroon, Hoorn, Koggenland, Langedijk, Medemblik, Opmeer, Purmerend, Stede Broec, Zaanstad. 

 

Veiling
Na de inschrijfperiode wordt er een veiling georganiseerd. Het beste bod uit de veiling wordt aan alle deelnemers aangeboden. Wanneer de deelnemer het aanbod accepteert, wordt de levering en de installatie van de zonnepanelen volledig verzorgd. 


 

Scherpe prijs
Christiaan Kwint, wethouder van de gemeente Heerhugowaard is de initiatiefnemer van deze groepsaankoop: “Door het veilingmechanisme verwachten we een scherpe prijs. Maar dit initiatief laat ook zien dat we het voor de mensen zeer eenvoudig maken om de stap te maken naar zonne-energie.”

 

Bron: Cobouw.nl

Lees meer

Agenda

Geen agendapunten uit jouw gemeente op dit moment.

Initiatieven uit jouw gemeente

Geen initiatieven uit jouw gemeente op dit moment.

Logo van de gemeente