Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.

Duurzaam Bouwloket lanceert tool om te achterhalen of het plaatsen van zonnepanelen interessant is

Geplaatst op Maandag 6 Juni 2016 - Geschatte leestijd: 1 minuut, 8 seconden

De zomer is net van start gegaan en dat betekent dat er volop geprofiteerd kan worden van zonne-energie. Heb je er ooit over nagedacht om minder afhankelijk te worden van de grote energiemaatschappijen door je eigen energie op te wekken? De gemeente helpt en adviseert bij het beoordelen of het plaatsen van zonnepanelen een interessante en rendabele maatregel is voor jouw woonsituatie. 

Zonnepanelen check

Doe de check via www.duurzaambouwloket.nl/zonnepanelen . Hier kun je een informatieverzoek achterlaten, waarna je door een onafhankelijk adviseur geheel gratis wordt geholpen. Kom er achter of je dak geschikt is en ontvang praktische informatie over de werking en het rendement van zonnepanelen. Het Duurzaam Bouwloket helpt je ook bij het zoeken naar een betrouwbaar gecertificeerd bedrijf en het beoordelen van offertes.
 
Btw-teruggave zonnepanelen
Het plaatsen van zonnepanelen is extra interessant omdat je de btw op aanschaf en installatie terug kan vragen van de belastingdienst. Via het Duurzaam Bouwloket kun je een stappenplan ontvangen waarin precies staat beschreven hoe je dit kan doen.

Gemeentelijk Duurzaam Bouwloket
Duurzaam Bouwloket is het digitaal energieloket waar je terecht kunt voor alle vragen over energie besparende maatregelen en het verduurzamen van de woning. Neem een kijkje op de website en ontdek de mogelijkheden. Heeft u vragen? Neem dan contact op door te mailen naar info@duurzaambouwloket.nl.

Het gemeentelijk energieloket staat borg voor onafhankelijk, professioneel en gratis advies.

Lees meer

Agenda

Geen agendapunten uit jouw gemeente op dit moment.

Initiatieven uit jouw gemeente

Geen initiatieven uit jouw gemeente op dit moment.

Logo van de gemeente