Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.

Nieuw Bouwlust gaat voor samen wonen op een landelijk erf

Geplaatst op Woensdag 25 September 2013 - Geschatte leestijd: 1 minuut, 6 seconden

5 Oktober aanstaande doet Grootecobouw mee aan de ‘Open Stolpendag’ met het project Nieuw Bouwlust. Op deze dag kunnen geïnteresseerden zonder afspraak en vrijblijvend 62 te koop staande stolpen bekijken. Potentiële kopers kunnen deze dag ook bij experts terecht voor meer informatie over onder andere de specifieke kwaliteiten van de stolp. Zie www.openstolp.nl

 

Als onderdeel van de open dag wordt op boerderij Bouwlust te Anna Paulowna het project Nieuw Bouwlust , een erf met perspectief gepresenteerd. Het programma bestaat uit drie onderdelen: nieuwe functies op oude erven, beeldkwaliteit/architectuur als uitdaging en het duurzaam renoveren van een stolpboerderijen. Het erf te Anna Paulowna biedt perspectief op prettig ouder worden in een vitaal leefklimaat, waarbij aandacht en zorg voor elkaar en een goede balans tussen privé en samen, in combinatie met rust en ruimte, centraal staan. Het biedt de mogelijkheid om landschappelijk te wonen op een erf met moes- en kruidentuin. De nieuw te bouwen woningen zijn zeer duurzaam en levensloopbestendig ontworpen. De stolpboerderij wordt duurzaam gerenoveerd.

 

Op 5 oktober wordt er de gehele dag een presentatie gegeven van het project “Van Bouwlust naar Nieuw Bouwlust”. Van 15:00 – 16:00 uur zal Cees Groot aan het woord zijn over Bouwlust als voorbeeldproject voor het duurzaam renoveren van de stolpboerderij. 

 

Voor meer informatie over het project en het programma kunt u terecht op www.nieuwbouwlust.nl

Lees meer

Agenda

Geen agendapunten uit jouw gemeente op dit moment.

Initiatieven uit jouw gemeente

Geen initiatieven uit jouw gemeente op dit moment.

Logo van de gemeente