Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.

Zonnepanelenactie groot succes met meer dan 500 aanmeldingen

Geplaatst op Vrijdag 3 Maart 2017 - Geschatte leestijd: 1 minuut, 15 seconden

2-3-2017

Gemeente Beverwijk trots op haar duurzame inwoners

Zelf energie opwekken is een van de maatregelen die u kunt nemen om beter voor het milieu en voor uw portemonnee te zorgen. Na drie drukbezochte bewonersavonden, waar zo’n 500 bezoekers aanwezig waren, hebben in totaal bijna 900 inwoners aangegeven interesse te hebben in de aanschaf van zonnepanelen. Meer dan 500 inwoners zijn het actietraject in gegaan.

Op de bewonersavonden heeft Duurzaam Bouwloket bewoners duidelijkheid verschaft omtrent zaken als terugverdientijden, optimale dak-ligging, btw-teruggave en de voordelen van deze inkoopactie. Wilt u ook meer weten? Kijk dan op www.duurzaambouwloket.nl/actiebeverwijk.   

Duurzame Beverwijkers
Met de hoge opkomst bij de bewonersavonden en de hoeveelheid aanvragen die binnenstromen kijkt gemeente Beverwijk trots naar haar inwoners, die de stap in de richting van duurzaamheid samen nemen.

Regionale aanbieders
Met deze actie biedt een collectief van regionale zonnepanelenleveranciers Greeny Bros., Solar Store en Visser Elektrotechniek inwoners de mogelijkheid om zonnepanelen in te kopen en te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs. Wanneer u zich aanmeldt, maken zij een aanbod op maat, waarbij geheel vrijblijvend en gratis één van de specialisten bij u langskomt voor vakkundig advies. Tevens kunt u met dit aanbod de btw terugvragen bij de belastingdienst. Dit wordt binnen deze actie gratis verzorgd door een administratiekantoor.

Deelname
U kunt zich tot 23 april 2017 vrijblijvend inschrijven via www.duurzaambouwloket.nl/actiebeverwijk. Het actietraject gaat direct van start wanneer u zich inschrijft. Ook als u in de Heemskerkse Broekpolder woonachtig bent, kunt u meedoen aan deze actie. 

Lees meer

Agenda

Geen agendapunten uit jouw gemeente op dit moment.

Initiatieven uit jouw gemeente

Geen initiatieven uit jouw gemeente op dit moment.

Logo van de gemeente