De gemeente Oostzaan start weer een duurzame inkoopactie

Geplaatst op Woensdag 4 November 2020 - Geschatte leestijd: 1 minuut, 15 seconden


De gemeente Oostzaan start met een grootschalige inkoopactie voor energiebesparende maatregelen zoals vloerisolatie, spouwmuurisolatie en isolatieglas in samenwerking met Winst uit je woning. Begin november ontvangen alle woningeigenaren een brief van de gemeente met informatie over deze actie.

Door de grootte van het project en de efficiënte aanpak is het mogelijk kwaliteit, service en aantrekkelijke prijzen aan te bieden. Hierdoor kunnen de investeringen nog sneller terugverdiend worden. Geïnteresseerden kunnen zich voor 10 januari 2021 vrijblijvend inschrijven op www.winstuitjewoning.nl.

Energiebesparende maatregelen
Het aanbod in de brief is speciaal gericht op het bouwjaar van de woning. Het gaat om de volgende maatregelen:

•          Spouwmuurisolatie: lage investering en snel terugverdiend

•          Vloerisolatie: meer wooncomfort op de begane grond

•          Isolatieglas: minder tocht en lagere energielasten

•          Optimaliseren van de CV installatie

•          Hybride warmtepomp: tot 20% besparen op de energierekening

Bij aanvragen voor spouw- en/of vloerisolatie offertes komt de adviseur bij u langs om te onderzoeken en u een onafhankelijk advies te geven.

Tot 30% subsidie bij twee isolatiemaatregelen
Huiseigenaren die twee of meer isolatiemaatregelen afnemen, kunnen van de rijksoverheid tot maximaal 30% subsidie krijgen op de kosten. Alle aangeboden isolatiemaatregelen binnen deze inkoopactie voldoen aan de subsidie eisen.

Bewoners met vragen bellen met de Servicedesk van Winst uit je woning op: 023-5836936. Inschrijven voor de actie kan via winstuitjewoning.nl

Zonnepanelenactie verlengd
U kunt ook nog meedoen aan de inkoopactie voor zonnepanelen. Deze inkoopactie van de gemeente Oostzaan is verlengd tot 31 maart 2021. Meld u aan voor een vrijblijvende offerte bij www.duurzaambouwloket.nl/actieoostzaan of bel met 072-7433956.

Lees meer

Agenda

Geen agendapunten uit jouw gemeente op dit moment.

Lokale initiatieven