Bezig met laden De actie op de pagina wordt geladen en verwerkt, een ogenblik geduld a.u.b.

Gemeente Uitgeest deelt kosteloos energieadvies en bespaarboxen uit

Geplaatst op Vrijdag 17 April 2020 - Geschatte leestijd: 1 minuut, 18 seconden

UITGEEST - Wilt u ook uw energieverbruik verlagen, dus geld besparen, en comfortabel blijven wonen? U kunt nu kosteloos energieadvies opvragen bij Duurzaam Energie Coöperatie Uitgeest (DUEC) en Klimaatroute. Ook ontvangt u via Duurzaam Bouwloket kleine maatregelen die direct voor besparing zorgen.

Al met kleine maatregelen, zoals het plaatsen van tochtstrips of waterbespaarder voor de kraan, kunt u op uw energieverbruik besparen. Hoe werken deze kleine maatregelen? Welke grote maatregelen, zoals zonnepanelen of HR++-glas, kunt u het beste in uw woning toepassen? Al uw vragen worden beantwoord tijdens het digitale energieadvies.

Digitaal advies

Het is een bijzondere tijd. We vermaken ons in en om het huis, kijken nog eens goed naar onze woning. Omdat verduurzaming niet stil hoeft te staan, biedt gemeente Uitgeest de inwoners die dat willen nu alvast de mogelijkheid tot kosteloos digitaal advies.

"Maak er gebruik van!"

Wethouder duurzaamheid Jelle Brouwer is blij dat het project Duurzamer Wonen op deze digitale wijze door kan gaan. “Het is belangrijk dat inwoners, als ze de mogelijkheden hebben, doorgaan met het verduurzamen van hun woning. Een energiescan kan daarbij helpen. En het is geweldig om te zien dat ervaringsdeskundigen van DUEC en Klimaatroute, ondanks de beperkingen wegens corona, een manier hebben gevonden om de scans door te laten gaan. Dus ik zou zeggen, maak er gebruik van!”.

Hoe gaat het in zijn werk?

U kunt zich direct aanmelden via www.duurzaambouwloket.nl/DuurzamerWonen. U kunt zowel uw adviesgesprek als uw energiebespaarbox aanvragen via www.duurzaambouwloket.nl/duurzamerwonen. Hier kunt u ook uw keuze aangeven voor energieadvies van DUEC of Klimaatroute.

Lees meer

Agenda

Geen agendapunten uit jouw gemeente op dit moment.

Initiatieven uit jouw gemeente

Geen initiatieven uit jouw gemeente op dit moment.

Logo van de gemeente